علی رئوفی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وجود افراد بی سواد در کشور ،عنوان کرد: برای کشوری که مهد علم دانش و هنر است و تاکیدات بسیاری که دین مبین اسلام بر علم آموزی دارد وجود افراد بی سواد زیبنده آن نیست.
وی افزود: برنامه ریزی برای ریشه کنی بی سوادی در جامعه مستلزم داشتن آمار دقیق است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اغلب افراد بی سواد در مناطق روستایی استان ساکن هستند از ظرفیت دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها برای شناسایی و آموزش افراد بی سواد بهره گرفته شود.
رئوفی تصریح کرد: با توجه به اهمیت علم و دانش در توسعه جوامع بخشداران و دهیاران نهایت همکاری و همراهی با اداره کل آموزش و پرورش استان برای ریشه کنی بی سوادی بعمل آورند.
وی افزود: امروزه با توجه به توسعه جوامع و گسترش فناوری های جدید سواد مختص خواندن و نوشتن نیست و آشنایی با فناوری های جدید یکی دیگر از الزامات با سواد بودن افراد جوامع است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، خاطرنشان کرد: تحولاتی که استان هرمزگان از ابتدای انقلاب در بخش های مختلف کرده مرهون تلاش ها و زحمات دانش آموختگان دانشگاهی و مدیران تحصیل کرده و متخصص در بخش های مختلف است و این مهم مصداق اهمیت با سوادی و کسب دانش است.
رئوفی تصریح کرد: زنده شدن نهضت مطالبه گری در بین اقشار مختلف جامعه نیز مرهون کسب علم و دانش است.
انتهای پیام
نظرات