• چهارشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۴
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400061713162
  • خبرنگار : 71452

آمادگی پارک علم و فناوری البرز برای راه اندازی کارخانه نوآوری مدیریت پسماند کشور

آمادگی پارک علم و فناوری البرز برای راه اندازی کارخانه نوآوری مدیریت پسماند کشور

رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی در نشست حضوری و مجازی مدیریت پسماند که با حضور مسئولان دستگاه‌ها و اساتید برجسته دانشگاهی برگزار شد، تأکید کرد: پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی یکی از اولویت‌های اصلی خود را مدیریت پسماند قرار داده و آمادگی جهت راه اندازی کارخانه نوآوری مدیریت پسماند کشور دارد و در این زمینه تلاش می‌کند به قطب مدیریت پسماند در کشور تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، نشست بررسی مدیریت و ساماندهی پسماندها با حضور دکتر سید حسین گلدان ساز، رییس پردیس کشاورزی منابع طبیعی دانشگاه تهران، دکتر حمیدرضا لشگری، معاون فنی اداره کل محیط زیست استان البرز، دکتر گلزاری از دانشگاه علم و صنعت، دکتر جلیلی از دانشگاه شهید بهشتی و دکتر احسانی شرکت زیست بوم اندیشان و نیز جمعی از مدیران و کارشناسان شهری کرج در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.

مهندس مهدی عباسی، رییس مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی در این نشست با اشاره به برخی دستاوردها و ظرفیت‌ها پارک علم و فناوری البرز گفت: پارک علم و فناوری البرز حدود یکصد هکتار مساحت دارد و ما تلاش می‌کنیم این پارک در چند زمینه تخصصی به قطب تخصصی تبدیل شود و به عبارت بهتر می‌خواهیم پارک علم و فناوری البرز در چند حوزه به صورت ویژه و تخصصی ورود کند که یکی از آنها بحث پسماند و مدیریت پسماند است. این موضوع بحث اصلی اغلب استانداران و مسئولان اجرایی کشور است و ما نمی‌توانیم به این امر مهم بی تفاوت باشیم.

وی با اشاره به این که شبکه سازی و ایجاد تعامل در حوزه پسماند یکی از فعالیت‌های پارک علم و فناوری البرز است گفت: متخصصان و شرکت‌های فعال در حوزه پسماند را در پارک علم و فناوری البرز گردهم آورده‌ایم و تلاش می‌کنیم بخش‌های علمی و اجرایی بتوانند نقش خود را در بحث مدیریت پسماند ایفا کنند.

رییس پارک علم و فناوری استان البرز در ادامه با اشاره به نظر مساعد مدیران و کارشناسان حاضر در این نشست از آمادگی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی جهت راه اندازی کارخانه نوآوری مدیریت پسماند کشور در این پارک خبر داد و اعلام کرد: جلسات اتاق فکر مدیریت پسماند با حضور اساتید و صاحب نظران این حوزه ادامه می‌یابد.

دکتر سید حسین گلدان ساز، رییس پردیس کشاورزی منابع طبیع دانشگاه تهران نیز در این نشست با اشاره به اهمیت موضوع پسماند در کل کشور گفت: کشورهای پیشرفته به موضوع پسماند توجه ویژه‌ای دارند. وی با اشاره به ورود پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی به این مساله ملی و حیاتی گفت: پارک می‌تواند ضمن تجمیع دانش در زمینه فناوری‌های قابل اجرای مدیریت پسماند، به مشاوره‌های تخصصی پسماند و آموزش و فرهنگ سازی در زمینه پسماند در سطوح مختلف بپردازد؛ همچنین ضمن پشتیبانی تحقیقاتی طرح‌های دانش بنیان به صنایع مختلف در زمینه حل معضلات پسماند کمک نماید.

دکتر احسانی از مدیران یک شرکت فناور و توانمند در حوزه مدیریت پسماندها به بررسی چالشها و راهکارها در حوزه پسماند پرداخت و افزود: در بحث مدیریت پسماند؛ پسماندهای کشاورزی، تسویه خانه، خانگی و پسماندهای صنعتی حجم بزرگی از پسماندها را تشکیل می‌دهند، بنابراین شبکه سازی از فعالان این بخش خیلی مهم است.

دکتر احمدی مشاور پارک علم و فناوری البرز با اشاره به این که موضوع پسماند بخش‌های مختلف حاکمیتی را درگیر کرده است گفت: تلاش ما این در حوزه جدی پسامند صورت بگیرد چرا که این موضوع برای سال ها مورد غفلت قرار گرفته است. وی با اشاره به این که پارک علم و فناوری البرز می‌تواند نقش واسط را بین دانشگاه و صنعت ایفا کند افزود: پارک البرز در استان البرز و در مجاورت پایتخت می‌تواند در این امر پیشقدم شود و به عنوان یک مرکز تعیین کننده با حضور شرکت‌های فناور و همچنین با همکاری بخش‌های صنعتی و اجرایی این بحث را دنبال و اجرایی کند و دستاوردهای طرح در سطح پایلوت و ... در اختیار سیاستگذاران و برنامه ریزان قرار بگیرد. همچنین جهاد دانشگاهی و معاونت علمی هم می‌توانند این موضوع را در سطح ملی مطرح نماید تا کار به طور جدی پیش برود.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی، در جمع بندی این نشست نیز موضوعات مختلف برای اجرایی شدن طرح مدیریت پسماند با حضور صاحب نظران، مدیران و اساتید مورد بحث و برسی قرار گرفت و شهرداری کرج نیز برای اجرای این طرح قول همکاری داد و در انتها نیز مقرر شد دراین خصوص جلساتی مستمر و متعدد بطور جدی تشکیل گردد.

پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی تلاش می‌کند با حضور و هماهنگی فناوران، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان به‌طور تخصصی و علمی به بحث مدیریت پسماند در کل کشور ورود کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha