• جمعه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400061208643
  • خبرنگار : 71282

در گفت و گو با ایسنا مطرح شد

بردن سیمان به بورس بهترین کار ممکن است!

بردن سیمان به بورس بهترین کار ممکن است!

یک کارشناس حوزه کار با تاکید بر پرداخت وام های ودیعه مسکن به کارگران، بردن سیمان به بورس در شرایط حاضر را اقدامی موثر دانست و گفت: اگر بازار به ثبات برسد و نرخ مصالح منطقی شود، قیمت مسکن و اجاره بها متعادل شده، ساخت و ساز رونق می گیرد و شغل های زیادی از این طریق فعال می شوند.

حمید حاج اسماعیلی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: پرداخت وام ودیعه مسکن یکی از راهکارهای موثر برای تقویت قدرت خرید یا اجاره مسکن کارگران است که خوشبختانه از سال گذشته به جهت حمایت از خانوارها و اقشار ضعیف پرداخت آن در دستور کار قرار گرفت و امسال نیز ادامه دارد.

وی افزود: در شرایطی که دستمزدها کفاف اجاره بهای کارگران را نمی دهد، پرداخت وام های ودیعه مسکن در افزایش قدرت معیشت و کاهش هزینه های زندگی کارگران اثر گذار است.

این فعال حوزه کار ادامه داد: اگر سیاستگذاری ها در حوزه مسکن موفقیت لازم را داشت امروز رشد بیش از ۵۰ درصدی مسکن و افزایش هزینه های اجاره بها و فشار بر خانوارهای کارگری را شاهد نبودیم.

به گفته حاج اسماعیلی با وجود آن که ظرفیت های زیادی به لحاظ اقتصادی و اشتغال در بازار مسکن وجود دارد آنطور که باید از فرصت های موجود برای رونق بازار مسکن و به دنبال آن فعال کردن شغل های مرتبط با آن استفاده نکرده ایم.

وی در عین حال بر لزوم ثبات در بازار مسکن و همچنین تثبیت نرخ مصالح تاکید و خاطرنشان کرد: دولت باید تلاش کند که ثبات در بازار به وجود آید، اگر این اتفاق بیفتد قیمت مصالح منطقی می شود و به دنبال آن قیمت مسکن و اجاره بها متعادل شده، ساخت و ساز رونق می‌گیرد و شغل های زیادی از این طریق فعال می شوند.

این کارشناس اشاره ای هم به بردن مصالح به ویژه سیمان در بورس کرد و با بیان اینکه دلالان مانع توزیع صحیح مصالح در بازار می شوند، گفت:به طور حتم بورس، مسیری است که هم به لحاظ قیمت هم به لحاظ توزیع خیلی تاثیر دارد چون در حال حاضر هم در بحث قیمت هم در توزیع دچار مشکل هستیم بنابر این تا زمانی که شرایط در بازار مصالح ساختمانی سخت باشد، بورس شرایط بهتری است.

حاج اسماعیلی در توضیح مزایای ورود سیمان به بورس اظهار کرد: با توجه به آنکه در بورس هم عرضه به صورت منطقی انجام می شود و هم قیمتها منطقی است، بردن سیمان در بورس بهترین کار ممکن است؛ اگر بازار آزاد باشد نمی توانیم دلالان و واسطه ها را حذف کنیم. به هرحال کسانی هستند که احتکار می کنند و اجازه نمی دهند مصالح به درستی توزیع شود.

وی گفت: اگرچه بورس راهکار مناسبی است ولی ما نباید همیشه چشممان به بورس باشد و همه چیز را از کانال مشخص توزیع کنیم بلکه دولت باید تلاش کند که ثبات در بازار ایجاد شود. اگر بازار به ثبات برسد، بیشتر مشکلات حل می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۲ ۱۵:۳۱

بفرمایید ایشان چه تخصصی در زمینه تولید و‌مصرف سیمان دارند؟ و اینکه در عرض دو‌ماه پس از شروع عرضه سیمان در بورس قیمت هرتن سیمان از ۲۲۰ هزار تومان به یک میلیون و دویست هزار تومان رسیده ایا دلیل محکمتری از این وجود دارد که توزیع سیمان در بورس یعنی قانونی کردن دلالی در کشور؟ ای کاش ادمها یاد می گرفتند در باره چیزی که اطلاعی ندارند اظهار نظر نکنند .ایشان معلوم نیست کارشناس مسکن هست کارشناس حوزه کار؟! هست کارشناس سیستم های توزیع هست کارشناس سیمان هست ؟ در ایران متاسفانه همه فکر می کنند می تونن در باره تمام مسائل اظهار نظر کنند و برای جامعه نسخه بپیچن