• یکشنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400052417300
  • خبرنگار : 50081

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد:

تیم اشتغال جهاد دانشگاهی به دانشجویان در بازار کار کمک می‌کند

تیم اشتغال جهاد دانشگاهی به دانشجویان در بازار کار کمک می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد گفت: دانشجویانی که صاحب ایده و نظری باشند و در واقع بتوانند در رشته‌ای که درس می‌خوانند ایده‌پردازی کنند و ایده‌های‌شان آمادگی ورود به بازار کار را داشته باشد یا به صورت بالقوه بتوان آن را وارد بازار کار کرد، تیم اشتغال جهاد دانشگاهی به آن‌ها کمک می‌کند تا بتوانند این کار را انجام دهند.  

مهندس احمد افروغی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص پذیرش دانشجو در حوزه‌های شغلی، اظهار کرد: مراکز علمی کاربردی ماموریت محور شدند و براساس ماموریت‌ها، برای آن‌ها خوشه‌های شغلی تعیین شده که تنها می‌توانند در همان خوشه‌ها دانشجو پذیرش کنند. این خوشه‌های شغلی براساس زمینه‌های فعالیتی آن مرکز و سازمان مادر نیز تعیین می‌شود.

وی افزود: به عنوان مثال دستگاه متولی ما جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، در زمینه‌هایی دانشجو می‌پذیرد که پشتوانه فعالیت دارد و در حوزه‌های پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی فعالیت می‌کند. این امر باعث شده که مراکز علمی کاربردی براساس رزومه کاری و پشتوانه‌ای که دارند، مرتبط با آن حوزه‌ها دانشجو پذیرش کنند.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تصریح کرد: تمرکز اصلی ما بر روی دروس کارورزی و کاربینی دانشجویان است و زمانی که دانشجو را جذب می‌کنیم با استفاده از اعضاء هیات علمی جهاد دانشگاهی و مکان‌هایی که کمبود مدرس پیدا می‌کنیم، از اساتید برتر استان، دانشجویان را آموزش می‌دهیم و از فضاها و محیط‌های کاری استفاده تا آن‌ها را به بازار کار نزدیک کنیم.

وی عنوان کرد: همانطور که مطرح شد؛ تمرکز ویژه ما بر روی دروس کاربینی و کارورزی یک و دو دانشجویان است که آن‌ها را با تمرکز و حساسیت بالایی اجرا کنیم که به دانشجویان کمک کند تا بتوانند راحت‌تر وارد بازار کار شوند. از طرف دیگر جهاد دانشگاهی زیرساخت‌هایی را مانند مرکز نوآوری و خلاقیت را مهیا کرد و از دانشگاه جامع مجوز گرفت. همچنین مجوز مرکز رشد فناوری‌های نوین را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کرد تا از این امکانات برای ورود دانشجویان به بازار کار و به خصوص خوداشتغالی استفاده کنیم. 

افروغی خاطرنشان کرد: اکنون بسیاری از دانشجویان ما حتی زمانی که هنوز به فارغ التحصیلی نرسیده‌اند، توانستند کسب و کارهایی را راه‌اندازی کنند. به خصوص دانشجویانی که صاحب ایده و نظری باشند و در واقع بتوانند در رشته‌ای که درس می‌خوانند ایده‌پردازی کنند و ایده‌های‌شان آمادگی ورود به بازار کار را داشته باشد یا به صورت بالقوه بتوان آن را وارد بازار کار کرد، تیم اشتغال جهاد دانشگاهی به آن‌ها کمک می‌کند تا بتوانند این کار را انجام دهند.  

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بیان کرد: در این زمینه خروجی‌های زیادی داشتیم و حداقل در این یکی دو سال اخیر، هفت الی هشت شرکت از سوی مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی مشهد بیرون آمده است. اگرچه ممکن است تعدادی از آن‌ها در بازار کار شکست خورده باشند، اما تجربه بسیار گران‌بهایی را برای دانشجویان ایجاد کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha