به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با تدریس شهاب قصری ـ مدیر نظارت بر اداره مواد غذایی استان کردستان، پنجم مرداد از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برپا میشود.
این دوره با همکاری مدیریت نظارت بر مواد غذایی استان کردستان برپا میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شناسه @somayehpourrasoli یا شماره واتساپ ۰۹۱۴۵۲۰۰۴۴۵ پیام دهند.
با توجه به گسترش استفاده از محصولات بسته بندی شده، ارتقای فرهنگ عمومی و توجه به سلامتی جامعه، برچسبگذاری به عنوان ابزاری مهم جهت اطلاع رسانی مصرف کنندگان به حساب می آید. نوعی از برچسبگذاری که ویژگیهای تغذیهای یک ماده غذایی را جهت اطلاع مصرف کننده توصیف می کند، برچسب تغذیه ای نامیده می شود.
انتهای پیام
نظرات