• دوشنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400050402157
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

ازابتدای سال تاکنون

۵۵۰ باغچه خانگی توسط زنان روستایی در آذربایجان غربی ایجاد شده است

۵۵۰ باغچه خانگی توسط زنان روستایی در  آذربایجان غربی ایجاد شده است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از برگزاری ۱۳۰ کارگاه آموزشی برای تعداد ۳۲۵۰ نفر از زنان روستایی استان به منظور اجرای طرح بهبود تغذیه و ایجاد باغچه های خانگی خبر داد.

بیتا احمدیان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه این دوره های آموزشی در خصوص نحوه استفاده بهینه از منابع و تولید سبزی و صیفی و رعایت موارد بهداشتی برگزار می شود، اظهار کرد: درسالجاری تاکنون تعداد ۵۵۰ باغچه خانگی توسط زنان روستایی در استان ایجاد شده است.

وی توانمند سازی زنان روستایی و عشایری استان، ایجاد باغچه های خانگی و طرح بهبود تغذیه را از اهداف این دوره های آموزشی عنوان و اضافه کرد: اصلاح الگوی غذای خانواده ها، حمایت از تولید محصولات گواهی شده با تکیه بر مدیریت مصرف آب و خاک از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

احمدیان با اشاره به اینکه در دو سال گذشته ۱۴۶ دوره آموزشی برای زنان روستایی و عشایری استان برگزار شده است، گفت: امسال نیز ۱۳۰ دوره آموزشی برای ۳۲۵۰ نفر از زنان روستایی و عشایری استان برای ایجاد ۱۲۵۵ باغچه خانگی برگزار می شود.

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از اجرای طرح توانمندسازی زنان روستایی در تولید فرآورده های زنبور عسل در سالجاری خبر داد و افزود: این دوره برای ۱۸ نفر از زنان فعال در حوزه زنبور داری شهرستان خوی برگزار می شود.

وی ادامه داد: این طرح توسط مشاور فنی استان در قالب کارگاه های عمل آوری فراورده های زنبور عسل شامل ژل رویال، موم،تولید زهر و ... برای گروه  هدف برگزار می شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی آذربایجان غربی همچنین اضافه کرد: شرایط کنونی برگزاری دوره‌ها را محدود کرده است و با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی علاوه بر دوره های حضوری بیشتر دوره‌های آموزشی به صورت مجازی، با ارائه فیلم آموزشی، توزیع بروشور و نشریه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار می‌شود.

احمدیان با بیان اینکه افزایش بیماری‌های غیر واگیر در مناطق شهری و روستایی به دلیل مصرف زیاد قند و نمک و چربی، مصرف کم میوه و سبزی و دریافت ناکافی فیبر غذایی از عواقب آن است، افزود: دستیابی به هدف بهبود تغذیه و امنیت غذایی و ترویج کشاورزی پایدار با اجرای برنامه بهبود تغذیه و اصلاح الگوی غذای خانوارهای روستایی و عشایری محقق می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha