• جمعه / ۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404010100194
  • خبرنگار : 50136

امام جمعه ارومیه:

دولت و مردم در جهت تحقق شعار سال همکاری کنند

دولت و مردم در جهت تحقق شعار سال همکاری کنند

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: دولت و مردم در جهت سرمایه گذاری برای تولید همکاری کنند.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی اول فروردین در خطبه‌های نماز جمعه ارومیه که در مصلای امام خمینی ارومیه برگزار شد، با اشاره به ایام شهادت امام علی و شبهای قدر اظهار کرد: شبهای قدر، بسیار با اهمیت است و از این فرصتها باید نهایت بهره را برد و فرصت را برای افزایش معنویتها غنیمت شمرد. 

وی با تاکید بر اینکه حرمت شبهای قدر باید حفظ شود، گفت: دشمنان با تبلیغ در تلاشند ملیت را با دینداری مقابل هم نشان دهند در حالیکه برخلاف تبلیغ دشمنان، دینداری با شادی منافات ندارد و اصل شادی و فرح در دینداری است.  

نماینده ولی فقیه در استان گفت: هیچ دین و مکتبی همانند اسلام، انسان را به شادی دعوت نکرده است اما دشمنان،مردم را به شادی خلاف شرع و انحرافی دعوت می‌کنند. 

امام جمعه با اشاره به اهمیت حفظ وحدت یادآور شد: دشمنان همواره بدنبال ایجاد اختلاف و از بین بردن وحدت هستند،لذا نباید اجازه دهیم دشمنان بنام دین اختلاف افکنی کنند. 

قریشی با اشاره به تقارن ایام نوروز با شبهای قدر و ایام شهادت امیر مومنان ادامه داد: باید احترام ایام شهادت امیرمومنان را حفظ کرد و مراسمات شرعی از جمله کمک به فقرا، صله رحم، حل مشکلات یکدیگر و... را با ایام نوروز عجین کنیم. 

وی بر ضرورت تحول در سال جدید تاکید کرد و افزود: همزمان با سال جدید باید برای بهتر شدن احوال و اعمال خود تلاش کنیم و با محاسبه و بررسی اعمال سال گذشته،سعی کنیم در سال جدید هم در اعمال، کردار و رفتار بهتر عمل کنیم. 

حجت الاسلام قریشی با اشاره به پویش« نه به تصادف»، افزود: سالانه شاهد مصدومیت، معلولیت و یا از دست دادن جان بسیاری از هموطنان در اثر سوانح رانندگی ناشی از خطای انسانی هستیم لذا ضروری است با دقت بیشتری رانندگی کنیم.

وی با اشاره به فضائل امام علی (ع)، با بیان اینکه در طول تاریخ بشری حاکمی همانند امیرالمومنان علی (ع) وجود ندارد که غمخوار بشر باشد، گفت: امام علی (ع) روشهای عجیب و منشی خاص داشت که افتخار ماست که شیعه چنین شخصیتی هستیم و باید روش و منش این حضرت را برای خود الگو قرار دهیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha