• یکشنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۰ / ۱۹:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400042719859
  • خبرنگار : 50046

معاون وزیر آموزش و پرورش:

۸۹ درصد از دانش آموزان علاقمند به تحصیل حضوری هستند

۸۹ درصد از دانش آموزان علاقمند به تحصیل حضوری هستند

ایسنا/خراسان شمالی معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ۸۹ درصد از دانش آموزان علاقمند به حضور در کلاس و تحصیل حضوری هستند.

رضوان حکیم زاده ۲۷ تیرماه در نشست شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی در بجنورد دلیل این اشتیاق را ناشی از شیوع همه گیری ویروس کرونا و آموزش در فضای مجازی اعلام و اظهارکرد: اگرچه آموزش مجازی اجباری ناشی از همه گیری ویروس کرونا ، تهدیدات و فرصت های زیادی را به همراه داشت، ولی طبق طرحهای تحقیقاتی علاقه مندی دانش آموزان به تحصیل حضوری افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد:  براساس این طرح های تحقیقاتی ۵۱ درصد از دانش آموزان در بستر فضای مجازی احساس تنهایی دارند و حدود ۲۴ درصد از این همین دانش آموزان ابتدایی نیز از عدم برقراری ارتباط عاطفی معلمانشان انتقاد داشتند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش یادآور شد : همچین طبق این طرح تحقیقاتی که از طریق ارایه پرسشنامه به  دانش آموزان  تکمیل شد، ۸۸ درصد از معلمان نیز روزانه تکلیف به دانش آموزان ارایه می دادند.

حکیم زاده یکی دیگر از نتایج این طرح تحقیقاتی در بستر آموزش در فضای مجازی در همه گیری ویروس کرونا را کمک گرفتن ۷۵ درصد از دانش آموزان برای تحصیل از مادرانشان دانست و اعلام کرد : طبق این نظرسنجی ۷۵ درصد از دانش آموزان در سال تحصیلی جاری از مادرانشان در امر آموزش کمک گرفتند.

معاون وزیر آموزش و پرورش بر توجه به مسائل عاطفی و اجتماعی دانش آموزان در آموزش مجازی تاکید و اظهارکرو: معلمان علاوه بر آموزش و تربیت دانش آموزان باید به موضوع احساسی و عاطفی آنان نیز بپردازند.

حکیم زاده  گفت: آموزش و تربیت دانش آموزان مستلزم مشارکت همه جانبه است چرا که این مقطع حساس و سرنوشت ساز است و باید سرمایه گذاری بیشتری در این مقطع تحصیلی صورت گیرد.

وی اظهارکرد: اگر به تحصیل در مقاطع ابتدایی به عنوان  پایه و اساس آموزش  و تربیت توجه اصولی صورت گیرد ،در آینده نتیجه مطلوبی را خواهیم گرفت.

انتقاد معاون وزیر آموزش و پرورش از رقابت های کاذب 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از رقابت آموزشی در مقطع ابتدایی انتقاد کرد و گفت: هم اینک باید رقابت های بی مورد بین دانش آموزان در آزمون های مختلف و تست زدن ها در این مقطع حذف شود، آموزش باید به سمت یادگیری مشارکتی باشد.
حکیم زاده در بخش دیگری از سخنانش از نبود امکانات و زیر ساخت ها آموزش مجازی در سطح کشور انتقاد کرد و گفت : متاسفانه در برخی از مناطق دور دست روستایی، حاشیه شهرها امکانات و زیرساخت آموزشی برای دانش آموزان مهیا نبود و شرایط کرونا نشان داد که بخشی از مناطق کشور چه مشکلاتی دارند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش صبح امروز سفر دوره روزه خود را به استان خراسان شمالی شروع کرد و در این سفر طرح های آموزشی شامل کلاس تربیت بدنی، طرح ملی سنجش سواد حرکتی و یک دقیقه با کتاب رونمایی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha