امیرعلی مسیبی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به طرح ملی مشاغل خانگی، اظهار کرد: این طرح، موجب رشد هر چه بیشتر فعالیتهای اقتصادی و کسب و کارهای خرد و خانگی میشود. در دنیای رقابتی امروز، احساس وظیفه و تعهد اجتماعی بنگاههای اقتصادی و برندهای ملی در حل مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جوامع، بیش از پیش احساس میشود.
وی با تاکید بر برندسازی در تولید محصولات خانگی، افزود: حضور و مشارکت کسب و کارها و برندهای ملی در حل مشکلات مبتلابه جوامع، ضمن ارتقای جایگاه برند و نام تجاری کسب و کارها در اذهان مشتریان و مصرفکنندگان و کسب سود و اعتبار و شهرت اجتماعی برای کسب و کارها، باعث تابآوری جوامع در رخدادها و بحرانهای مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی میشود.
این مسئول، پاندمی کرونا را فرصتی برای رشد قارچی مشاغل خانگی دانست و ادامه داد: مشکل فروش محصولات و پیدا کردن مشتری، یکی از دغدغههای همیشگی برخی از تولیدکنندگان و فعالان مشاغل خانگی است. دغدغه اصلی اجرای این طرح در استان، اتصال به بازار و شکلدهی بازارهای فیزیکی است که با ارائه آموزشهای تخصصی، این مشکل برطرف میشود.
معاون امور بازرگانی و تجارت خارجی سازمان صنعت و معدن استان زنجان با اشاره به لزوم توسعه بخش فروش مشاغل خانگی در فضای مجازی، تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا، فروش اینترنتی محصولات افزایش یافته و متقاضیان بدون در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی و سواد رسانهای، میتوانند محصولات مورد نظر را سفارش دهند.
مسیبی خاطرنشان کرد: طرح ملی مشاغل خانگی میتواند با توجه به نوع ساختار و اجرای خود در مراکز زندانها، مراکز توانبخشی، بهزیستی و .... نیز اجرا شده و افراد را صاحب شغل و مهارت کند.
انتهای پیام
نظرات