• پنجشنبه / ۳ تیر ۱۴۰۰ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1400040302243
  • خبرنگار : 71631

کشف سکه‌های متعلق به دوران طاعون

کشف سکه‌های متعلق به دوران طاعون

یک فرد در انگلستان سکه‌های نادر متعلق به دوران طاعون یا مرگ سیاه را کشف کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از لایوساینس، دو سکه طلا متعلق به زمانی که همه‌گیری طاعون یا مرگ سیاه در قرن چهاردهم انگلستان را فرا گرفته بود در این کشور کشف شده‌اند.

بر روی هر دو این سکه‌های تاریخی تصویر «ادوارد سوم» کسی که سعی کرد ضرب سکه طلا را به انگلستان معرفی کند نقش بسته است. روند ضرب یکی از سکه‌هایی که اخیرا کشف شده است و به نام سکه‌های پلنگی شناخته می‌شود برای نخستین‌بار در سال ۱۳۴۴ میلادی آغاز شد اما با مشکلاتی همراه بود و ضرب آن موفقیت‌آمیز نبود. بنابراین از ۱۳۵۱ سکه جدیدی ضرب شد؛ سکه‌هایی که حدودا هفت گرم وزن داشتند. یکی از دو نمونه سکه‌هایی که اخیرا کشف شده‌اند در حقیقت یکی از همام سکه‌های هفت‌گرمی محسوب می‌شود.

این دو سکه در سال ۲۰۱۹ کشف شده بودند اما تحقیقات باستان‌شناسان اخیرا به پایان رسیده است. باستان‌شناسان درباره این‌که این دو سکه چطور از دل خاک سر درآورده‌اند دو فرضیه را بیان کرده‌اند. به عقیده آن‌ها این دو سکه همزمان با هم در خاک دفن شده‌اند که علت آن می‌تواند مخفی کردن گنجینه و یا گم شدن کیف پول باشد.

با این‌که هر دو سکه خمیده شده‌اند اما شرایط مناسبی دارند و فقط خراش‌هایی جزئی که به نظر می‌رسد بر اثر فعالیت‌های کشاورزی ایجاد شده باشد بر روی سطح آن‌ها دیده می‌شود.

سکه‌های طلایی پلنگی که در سال ۱۳۴۴ ضرب می‌شدند از طلا با ۹۶ درصد خلوص ساخته شده بودند. کشف این سکه با توجه به این‌که تعداد زیادی از آن ضرب نشده بود بسیار قابل توجه است.

کارشناسان معتقدند مالک این دو سکه طلا در زمان گذشته به طبقه ثروتمند جامعه تعلق داشته است. در آن زمان ارزش این دو سکه معادل ۱۶۷۰۰ دلار کنونی بوده است.

این اکتشاف نشان می‌دهد سکه‌های پلنگی در بازه زمانی طولانی‌تری نسبت به آن‌چه پیش‌تر تصور می‌شد ضرب می‌شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha