به گزارش ایسنا، سید باقر سید رضایی در همایش آموزشی تخصصی روسا و کارشناسان حوزه پذیرش بنیاد سراسر کشور که چهارشنبه سوم بهمن ماه در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدا افزود: فعالیت حوزه پذیرش ارتباط مستقیمی با رابطه خدمت بنیاد به جامعه ایثارگری دارد.
مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطر نشان کرد: در بخش پذیرش پروندههای شهدا تلاش شده در کمترین زمان با احراز پرونده شهدای عزیز فرایند خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا فراهم شود.
وی با بیان اینکه نیاز واقعی جامعه ایثارگری باید شناسایی شود، تاکید کرد: در حوزه احراز و پذیرش وظایف احراز جانبازی به استانها واگذار شد تا در کمترین زمان ممکن پروندها بررسی، تکمیل و خدمات آغاز شود.
وی با بیان اینکه ابزار اصلی در بنیاد شهید و امور ایثارگران قانون است، خاطر نشان کرد: همکاران واحد پذیرش باید شناخت کامل، نسبت به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران داشته باشند، لذا با توجه به اینکه منابع محدود است مجبور هستیم اولویت بندی داشته باشیم.
سید رضایی با بیان اینکه هدف اصلی ما کسب رضایت ایثارگران در امر خدمات رسانی است، تصریح کرد: حوزه پذیرش باید فضایی شیشهای و شفاف داشته باشد و فرآیند خدمات رسانی قابل روئیت برای مسئولان و ایثارگران باشد، برخی از وظایف و خدمات از جمله پاداش باید اصلاح فرآیند شود و از ابزار فنآوری اطلاعات در بخش محاسبات بیشتر بهره ببریم تا ایثارگر بتواند وضعیت خود را مشاهده کند.
وی با بیان اینکه در تلاش هستیم اطلاعات ایثارگران به صورت کامل در سامانه ثبت شود، خاطر نشان کرد: ما باید خدماتی که ارائه میدهیم، خدمت موثر باشد، یکی از شاخصهای خدمت موثر، عدالت، عزتمندی ایثارگر و حفظ روحیه خوداتکایی میباشد.
مدیرکل پذیرش و امور ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: فرمان امام خمینی (ره) برای تشکیل بنیاد که در ده ماده ابلاغ شده است یک الگو برای درک درست و سیاستگذاری و برنامه ریزی در بخش ایثارگران، تسریع در ارائه خدمت و توانمند سازی ایثارگر از جمله اموراتی بود که در فرمان حضرت امام مورد انتظار بود.
وی به قانون اساس نامه بنیاد اشاره و تاکید کرد: تکلیف همه ما مراقبت از فرهنگ ایثار و شهادت است، وظیفه ما در مقابل شهید و ایثارگر و وظیفه در مقابل مردم یعنی معرفی فرهنگ ایثار و شهادت به کل سطح جامعه است.
وی با بیان اینکه آنچه این مجموعه را تحت تاثیر قرار داده است تغییر افزایشی جامعه آماری است، افزود: جامعه آمار جانبازان نمودار افزایشی دارد، یک سال پس از پایان جنگ تحمیلی آمار جانبازان ۵۱ هزار نفر، ده سال پس از جنگ این آمار به ۱۱۰ هزار نفر و در زمانی که نهاد بنیاد شهید، جانبازان و آزادگان ادغام شدند، آمار به ۴۰۰ هزار نفر رسید، در تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران جامعه آماری ۵۱۰ هزار نفر بود و در حال حاضر ۶۷۰ هزار نفر جانباز در کشور داریم.
وی گفت: در هر مرحله مهم تصمیمگیری برای قانون نویسی، جهت ساختار و سیاست گذاری آمار ثابتی نداشتیم و این موضوع بحران و چالشهای طبیعی خود را به همراه دارد.
سید رضایی خاطر نشان کرد: تسلط به قانون، انگیزه بالا در جهت خدمت به ایثارگران، ارتباط خوب با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و افراد تصمیمگیر در مجموعههای مختلف قانونگذاری و تشکلهای ایثارگران عاملهای مهم برای موفقیت مجموعه بنیاد در سطح استانها است.
مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص اعتبارات گفت: طی چند سال گذشته اعتبارات ما از ۳۰ همت به ۹۰ همت رسیده است و همه تلاش در خصوص ارتقا رضایمندی جامعه ایثارگری است.
در این همایش که صدیقه خدیوی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز حضور داشت، کارگروههای تخصصی ویژه و روسا و کارشناسان حوزه پذیرش بنیاد سراسر کشور در دو روز متوالی چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری برگزار میشود.
انتهای پیام
670 هزار نفر در بنیاد پرونده جانبازی دارند
مدیر کل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: فعالیت پذیرش بنیاد باید در یک فضای شیشهای شفاف، هوشمند و به روز باشد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات