• چهارشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400040201447
  • خبرنگار : 50189

گشایش مراکز داوری و میانجی‌ گری خانه‌های صنعت و معدن استان کرمان

گشایش مراکز داوری و میانجی‌ گری خانه‌های صنعت و معدن استان کرمان

ایسنا/کرمان مراکز داوری و میانجی‌ گری خانه‌های صنعت و معدن استان کرمان گشایش یافتند.

به گزارش ایسنا، "مهدی تقی‌زاده" معاون قضائی در امور شورای حل اختلاف استان کرمان در حاشیه آیین افتتاح این مرکز گفت: این مرکز از فردا در کرمان کار خود را آغاز می کند و امیدواریم این مرکز با داوری های که انجام می دهد، بتواند قدم‌های مثبتی در جهت کاهش تراکم پرونده های دادگستری بردارد.

وی محل استقرار این مرکز را در ساختمان خانه صنعت و معدن استان کرمان اعلام کرد و افزود: فعالان اقتصادی اگر یکی از بندهای قراردادشان بحث داوری باشد، می‌توانند برای حل اختلاف به این مراکز مراجعه کنند.

معاون قضائی در امور شورای حل اختلاف استان کرمان با اشاره به اینکه در برخی از شهرستان های استان کرمان مرکز داوری تشکیل شده است، بیان کرد: داوران آموزش های لازم را خواهند دید و در استان کرمان تقریبا ۴۰ مرکز داوری تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا، "جلیل کاربخش ‌راوری" رئیس خانه صنعت و معدن تجارت استان کرمان نیز در حاشیه این آیین گفت: در اتاق بازرگانی پیش از این مراکز داوری وجود داشته و به پرونده‌هایی که در قرارداد آنها ارجاع به داوری ذکر شده باشد، رسیدگی می کند.

وی با اشاره به اینکه همه فعالان اقتصادی می‌توانند برای حل اختلاف به مراکز داوری مراجعه کنند اظهار کرد: در هر جلسه داوری حداقل سه نفر از داوران برای حل فصل و مشکلات فعالین اقتصادی حضور دارد.

رئیس خانه صنعت و معدن تجارت استان کرمان با بیان اینکه فعالین اقتصادی برای بهره مندی از مراکز داوری الزاما نباید عضو خانه صنعت و معدن باشند، تصریح کرد: راه‌اندازی این مراکز کمک موثری در راستای بهبود فضای کسب و کار می کنند و قانون‌گذار در ماده ۲۹ بهبود فضای کسب و کار تشکیل دادگاه‌های ویژه تجاری را هم پیشنهاد کرده که استان کرمان در این حوزه نیز پیشتاز بوده است.

به گزارش ایسنا، "سیدحسین معین‌ زاده میرحسینی" رئیس کانون داوری دادگستری استان کرمان نیز در حاشیه این آیین گفت: در کشور ما از قدیم در قوانین مسئله داوری پیش‌ بینی شده و مراکزی برای این منظور در نظر گرفته شده بود اما متاسفانه جامعه ما شناختی در مورد داوری نداشت.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر و با توجه به سند تحول قضایی مقرر شد روش‌های جایگزین قضائی ابداع و در جامعه ترویج شود اظهار کرد: یکی از روش‌هایی که در جامعه ما سابقه دیرینه داشته، می‌تواند به عنوان دادرسی خصوصی مطرح باشد، بار زیادی را از روی شانه‌های دستگاه قضا برداشته و سبب ارتقای کیفی دستگاه قضا شود، داوری و میانجی‌گری و روش‌های جایگزین است.

رئیس کانون داوری دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان در این حوزه پیشتاز بوده است افزود: در استان کرمان از سال گذشته کار تشکیل کانون داوری دادگستری استان آغاز شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha