زهرا یوسف نژاد در گفت و گو با ایسنا، ادامه داد: بیکاری با استرس زیادی همراه است و اضطراب ناشی از پیدا کردن کار و احساس گناه ناشی از پیدا نکردن آن، به استرس روحی میافزاید.
وی عدم اعتماد به نفس، اعتماد به نفس پایین و افسردگی را از اثرات روانی ناشی از بیکاری دانست و گفت: بسیاری اوقات، بدست آوردن کار به دلیل مشکلاتی مانند رکود و کاهش رشد اقتصادی دشوار خواهد بود.
یوسف نژاد با بیان این که نداشتن شغل منجر به احساس حقارت در فرد میشود، افزود: بیکاری، کمبود مالی و فشار اقتصادی را در پی دارد و به نوبه خود موجب ایجاد مسائل خانوادگی می شود.
وی ادامه داد: احساس رضایت و خرسندی که از داشتن کار بدست میآید، با از دست دادن شغل، از بین میرود به علاوه، پیدا نکردن یک شغل جدید موجب میشود فرد اعتماد به نفس خود را از دست دهد.
یوسف نژاد عنوان کرد: برای بسیاری از افراد، کار موجب انگیزه در آنها و نداشتن کار موجب به وجود آمدن بیانگیزگی در آن ها میشود.
وی خاطرنشان کرد: بیکاری مشکلی است که میتوان بر آن غلبه کرد، دیر یا زود، کار پیدا میشود اما سلامت و تعادل روحی و روانی از دست رفته ممکن است سال ها طول کشیده تا بهبود یابد بنابراین بهترین کار این است که از زمان، بهترین بهره را برده و همیشه خوشبین باشیم.
انتهای پیام
نظرات