• سه‌شنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400022820021
  • خبرنگار : 71282

در گفت وگو با ایسنا مطرح شد

تامین مواد اولیه، دغدغه بزرگ تولیدکنندگان

تامین مواد اولیه، دغدغه بزرگ تولیدکنندگان

یک مقام مسئول کارگری می گوید با برداشته شدن تحریم ها سرمایه گذاری در کشور رونق می گیرد و تولیدکنندگان می توانند مواد اولیه مورد نیاز کارخانه ها را بهتر تامین کنند.

فتح اله بیات در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در صورتی که مشکلات اقتصادی متاثر از تحریم ها برطرف شود بسیاری از مشکلات بخش تولید هم از بین می رود. امروز مواد اولیه و تامین ارز به جهت تهیه آن به یک دغدغه بزرگ برای تولیدکنندگان تبدیل شده است. وقتی مواد اولیه ارزان و راحت در دسترس تولیدکنندگان قرار گیرد بهتر می توانند محصولات خود را تولید و عرضه کنند و در فضای رقابتی حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: تولیدکننده اگر مواد اولیه مورد نیاز را با قیمت مناسب تهیه کند روی قیمت جنس، روی جذب نیروی کار، رونق بازار و خریدار که حرف اول را در بازار می زند تاثیر می گذارد چرا که همه این موارد زنجیره وار به هم مرتبط هستند و به افزایش تولید منجر می شوند.

بیات تصریح کرد: دلیل رکود حاکم بر بخش تولید، عدم تامین مواد اولیه است به همین دلیل ورود به عرصه فعالیتهای تولیدی با استقبال کمی روبه رو است چرا که هزینه تولید گران تمام می شود و ورود جنس های بی کیفیت به کشور نیز انگیزه تولید و رقابت را از تولیدکنندگان می گیرد.

به گفته رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی در صورتی که تحریم ها برداشته شود، سرمایه گذاری در کشور رونق می گیرد و بسیاری از شرکتهای خارجی که تا پیش از این با محدودیت سرمایه گذاری مواجه شده بودند وارد کشور می شوند. با تحریم، امنیت سرمایه گذاری داخلی و خارجی از بین می رود لذا برداشته شدن تحریم ها به سود اقتصاد کشور و حضور سرمایه گذاران خواهد بود.

بیات گفت: همانطور که نیروی کار خواهان امنیت شغلی است، سرمایه گذار هم خواهان امنیت سرمایه اش است و این دو در کنار هم معنا می یابند. با نوسان شدید نرخ ارز در بازار، هیچ سرمایه گذاری احساس امنیت نمی کند و حاضر نیست خطر کند و سرمایه اش را برای راه اندازی یک شرکت یا خط تولیدی به کار گیرد.

وی در پایان با تاکید بر ضرورت مدیریت واردات در بحث رفع تحریم ها اظهار کرد: مدیریت واردات به این معنی است که جلوی واردات کالاهایی که می توانیم در داخل تولید کنیم بگیریم تا به زیان تولیدکنندگان داخلی و کارگران و سرمایه گذاران تمام نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha