در مراسمی که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در اردبیل برگزار شد، استاندار اردبیل با قدردانی از تلاش اعضا و کارکنان جمعیت هلال احمر در ارائه خدمات به حادثهدیدگان و ارتقا آمادگی برای حضور در صحنههای مختلف اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان اردبیل در کنار مجموعه بسیج بیشترین کمک را در پیشگیری از ویروس کرونا انجام داده است.
اکبر بهنامجو به راهاندازی بیمارستان صحرایی سریع استقرار در اردبیل و همچنین سامانه پیام صوتی امداد اشاره کرد و گفت: با راهاندازی این بیمارستان در قالب 25 تخت و هزینهکرد 3.5 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات آن، امیدواریم در مواقع بحرانی از این بیمارستان صحرایی استفاده شود.
وی نقش نیروهای جوان و داوطلب جمعیت هلال احمر را در کنار بسیجیان در اجرای موفق طرح شهید حاج قاسم سلیمانی یادآور شد و تصریح کرد: هر دو مجموعه به صورت داوطلبانه و بیمنت در عرصه خدمترسانی حاضر شده و بدون چشمداشت مادی سعی کردند به یاری هموطنان خود بشتابند.
در این مراسم مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل نیز به اجرای 38 برنامه در گرامیداشت این هفته اشاره کرد و افزود: همزمان با هفته هلال احمر شاهد راهاندازی 14 خانه هلال در مناطق روستایی بودیم تا تعداد این خانهها به بیش از 189 خانه هلال برسد.
عزتالله ضربی خاطر نشان کرد: در کمتر از دو سه ساعت میتوان این بیمارستان را راهاندازی کرد تا در مواقع بحرانی حادثهدیدگان، مصدومان و مجروحان به این منطقه منتقل شوند.
وی در مورد راهاندازی سامانه پیام صوتی نیز اضافه کرد: از طریق این سامانه در حوادث میتوان طی چند دقیقه به همه اعضا و پرسنل جمعیت هلال احمر فراخوان داد که استان اردبیل در راهاندازی این سامانه پیشرو و پیشتاز بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل ضرورت توسعه آموزشهای همگانی و تخصصی و افزایش خانههای هلال را به عنوان رویکرد 1400 یادآور شد و بیان کرد: تکمیل پروژه آشیانه بالگرد هوایی، تکمیل پروژه تجاری گرمی و راهاندازی پایگاه امداد و نجات اردبیل – سرچم از دیگر برنامههای هلال احمر در سال جاری است.
همزمان با این مراسم استاندار اردبیل ضمن بازدید از ناوگان حمل و نقل و انبار امدادی، نسبت به اعزام 70 نفر در قالب 35 تیم سحاب برای اجرای طرح ارشادی ناظران سلامت اقدام کرد.
انتهای پیام
نظرات