• چهارشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400021510352
  • خبرنگار : 50037

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

آموزش و پرورش با کمبود معلم مواجه است/ باید تکلیف استخدام معلمان را مشخص کنیم

آموزش و پرورش با کمبود معلم مواجه است/ باید تکلیف استخدام معلمان را مشخص کنیم

ایسنا/همدان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در آموزش و پرورش کشور با کمبود معلم مواجه هستیم و حتی جذب نیرو در قالب دانشگاه تربیت معلم و آزمون های ماده ۲۸ هم پاسخگوی این کمبود نیست.

کیومرث سرمدی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه در مراسم تجلیل از برخی معلمان شهرستان اسدآباد به نمایندگی از سایر معلمان که با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن اجتماعات فرمانداری اسدآباد برگزار شد، اظهار کرد: در همین راستا در مجلس پیگیر مشکلات معلمان حق التدریس، بسته های حمایتی، معلمان مدارس غیرانتفاعی و معلمان نهضتی هستیم تا بتوانیم برای همیشه ضمن حل کردن مشکلات این قشر، نیاز کیفی آموزش و پرورش کشور را نیز مرتفع سازیم و تکلیف استخدام این معلمان را مشخص کنیم.

وی با بیان اینکه در مجلس با محوریت آموزش و تحقیقات به دنبال پیدا کردن راهکاری برای کمک به نیروهای خدماتی آموزش و پرورش هستیم، تصریح کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که سال ها پیش به تصویب رسیده، محور اصلی و عامل اجرایی اهداف این سند که بسیار دقیق و مهم دیده شده، اگر جایگاه مادی و معیشت زندگی معلمان فراموش شود و زمینه فراغ بال معلم را فراهم نکنیم، این سند در حد شعار خواهد بود و تأثیر لازم در پیشرفت تعلیم و تربیت نخواهد داشت.

سرمدی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای نظام رتبه بندی حقوق معلمان افزود: در بحث نظام رتبه بندی معلمان که در سال ۹۴ آغاز شده و بخشی از آن در سال ۹۴ و بخشی دیگر در سال ۹۸ در راستای ترمیم حقوق معلمان در قالب قانون خدمات مدیریت کشور اجرا شد، حقوق معلمان چندان به سطح دیگر کارمندان دولت نرسید و در واقع نظام رتبه بندی واقعی اجرا نشد تا از طریق آن جایگاه و شأن معلم از نظر تخصصی و کارآیی تأمین شود.

وی با بیان اینکه در لایحه اخیر ارائه شده دولت به مجلس تحت محور پنج‌گانه از جمله معلم پایه، معلم مربی، معلم حرفه ای و معلم سلامت با حفظ سابقه و جزئیات درنظر گرفته شده، نکات خوبی آمده است، گفت: به تازگی این لایحه در کمیسیون آموزش و تحقیقات در حال چکش کاری بوده و فراکسیون معلمان که آمار آنها بیش از ۱۰۰ نفر است، روی این قضیه حساس هستند و بند به بند لایحه در دست پیگیری قرار دارد و پیشنهادات در حال جمع آوری است.

سرمدی خاطرنشان کرد: به اعتقاد بنده با طرح این لایحه که در دولت تصویب و به مجلس ارائه شده، با پخته شدن، یک بار برای همیشه مشکل نظام رتبه بندی معلمان حل خواهد شد ضمن اینکه تلاش است که هر چه سریع تر این لایحه در دستور کار مجلس آمده و بدون نوبت مورد بررسی قرار گیرد و مصوب شود و با اعتباری که در بودجه سال ۱۴۰۰ دیده شده، در سال‌تحصیلی جاری احکام آن صادر  شود.

وی در ادامه با اشاره به سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری و نام بردن ایشان از معلمان و فرهنگیان به عنوان افسران سپاه پیشرفت یادآور شد: این تعبیر پرتأمل مقام معظم رهبری نشان افتخاری برای فرهنگیان و معلمان از جانب بزرگترین تئوریسین و رهبر دنیا بوده که حاکی از جایگاه والای معلمان و نقش بی بدیل آنها چه در ایجاد امنیت کشور در زمان جنگ و حضورشان در جبهه های حق علیه باطل و مقابله با هجمه های دشمن و چه تأثیر کنونی آنها در ایجاد  امنیت اخلاق، امنیت علمی و نوآوری و ابتکار است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس در پایان مطرح کرد: امروز اگر ایران اسلامی در میدان دیپلماسی و گفتمان و تقابل با استکبار جهانی به رهبری مقام معظم رهبری با اقتدار در دنیا حرف اول را می زند، این اقتدار وابسته به زیرساخت هایی است که بخشی از آن به فرهنگسازی و امنیت ایجاد شده توسط معلمان مؤمن، ولایی و عالم و دانشمند بازمی گردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha