آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ که هر روز با مرور تیترها و سرفصلهای رسانههای جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت میکند، مطلب بالا را عنوان کرده است.
به گزارش ایسنا، برخی اخبار امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) روزنامههای جهان به شرح زیر است:
_ «گاردین» نوشته است: پنتاگون، بودجهای که ترامپ برای ساخت دیوار مرزی از بودجه نظامی اختصاص داده بود را قطع کرد. پنتاگون گفته است این بودجه را برای مصارف دیگر نظامی به کار خواهد برد. وزارت دفاع آمریکا میگوید جو بایدن در نخستین روز حضور در کاخ سفید، مانع پرداخت این اعتبار شد. یک مایل دیوار مرزی با برآورد هزینهای برابر با ۲۷ میلیون دلار؛ آن چه سودای رئیسجمهوری پیشین آمریکا، ترامپ بود. در آن زمان بسیاری از قانونگذاران مخالف ساخت دیوار مرزی آمریکا با مکزیک بودند.
_ «فایننشال تایمز» نوشته است: استرالیا، مسافران استرالیایی که قصد بازگشت از هند به کشورشان دارند را راه نمیدهد. البته حقوقدانان میگویند که این کار غیر قانونی است، اما دولت استرالیا بر اجرای آن اصرار دارد. بر این اساس استرالیاییهایی که قصد بازگشت از هند به کشور را دارند با جریمه سنگین یا پنج سال زندان، رو در رو خواهند شد. بسیاری این ممانعت ورود به کشور را تصمیمی اهانتآمیز خواندهاند.
_ «اکونومیست» نوشته است: دانمارک میگوید پناهجویان سوری باید به کشورشان بازگردند. کارشناسان مخالف این اقدام دولت دانمارک هستند، اما به نظر میآید، گوش شنوایی وجود ندارد. این، حکایت تازهای نیست. دانمارک بیش از یک سال است که خواستار بازگشت پناهجویان به سوریه است. دولت چپگرای دانمارک میگوید سه سال است در دمشق یا اطراف آن جنگی نیست و منطقه در امان است، پس دلیلی ندارد که مردم سوری به کشورشان باز نگردند.
_ «اکونومیست» در گزارش دیگری نوشته است: گروه نظرسنجی روزنامه انگلیسی در تعقیب نظر آمریکاییان درباره جو بایدن میگوید، ۵۰ درصد مردم موافق با جو بایدن هستند. در حالی که ۳۹ درصد با او موافق نیستند و ۱۱ درصد هم مطمئن نیستند. «اکونومیست» از سال ۲۰۰۹ بر اساس نظرسنجی آنلاین، هر هفته بیش از یک هزار و ۵۰۰ تن را مورد سوال قرار میدهد. نظرسنجیها درباره مسائل اقتصادی و سیاسی و سیاستهای دولت آمریکا است. جدا از آن، یکصد روز ریاست بایدن را با یکصد روز نخست ترامپ و اوباما مقایسه کرده است. بایدن، تقریبا همانند ترامپ است، اما اوباما برتر از آنها است.
*از حاشیه خبرها:
«له رپوبلیکا»، روزنامه ایتالیایی نوشته است: از دست دادن حس بویایی یکی از مهمترین نشانههای ابتلا به ویروس کرونا است. پس از بهبودی بیمار، بازگشت حس بویایی به بیمار دستکم هشت هفته به درازا میکشد. پزشکان برای بازگشت باز به طور معمول داروهای استرویید ضد التهاب، تجویز میکنند. در آخرین پژوهش، اما گروهی از متخصصان و کارشناسان بیماریهای بویایی از جمله پرفسور کارل فیل پوت معتقدند، موثرترین شیوه بازگشت حس بویایی تمرین بویایی است. مثل بوییدن گل؛ این موثرترین راه بازگشت حس بویایی بیمار است.
انتهای پیام
نظرات