• چهارشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۸
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1400020100755
  • خبرنگار : 71021

کلید پژوهشگاه میراث به مدیر فارس رسید

کلید پژوهشگاه میراث به مدیر فارس رسید
عکس از مرتضی لطف الهی

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس با حکم علی‌اصغر مونسان، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری شد.

به گزارش ایسنا، مصیب امیری که از سال ۱۳۹۲ مدیریت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس را به عهده داشت و پیش از آن، در معاونت حفاظت فنی این سازمان مشغول به کار بود، اینک با حکم وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری شده است.  

پیش از امیری، این مسؤولیت به عهده بهروز عمرانی بود که امروز (چهارشنبه، اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۰) تودیع شد. در این مراسم که محمدحسن طالبیان، معاون میراث فرهنگی نیز حضور داشت، گفته شد عمرانی از امروز بازنشسته شده است.

علی‌اصغر مونسان ـ وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ـ هم گفت: آقای عمرانی با صحت، سلامت و صداقت به افتخار بازنشستگی نائل آمده که در حقیقت عاقبت بخیری برای او بعد از ۳۰ سال تلاش است.

او اظهار کرد: در دولت دوازدهم در سخت‌ترین شرایط اقتصادی قرار داشتیم. در این دوران بیشترین بودجه دولت معطوف به معیشت مردم بود و حوزه فرهنگ تقریبا غریب واقع شده بود، با این حال اقدامات خوبی در این وزارتخانه و در پژوهشگاه انجام شد. زمانی که آقای بهشتی ـ رییس اسبق پژوهشگاه ـ قرار بود بازنشسته شود، افراد مختلفی برای تصدی ریاست پژوهشگاه معرفی شدند اما تأکید من از ابتدا بر این بود که از بدنه وزارتخانه فردی را به‌عنوان رییس پژوهشگاه انتخاب کنیم که در نهایت آقای عمرانی به‌عنوان رییس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری انتخاب شد که خوشبختانه انتخاب خوبی بود. عمرانی فردی بادانش، علاقه‌مند و پرتحرک است که صداقت در کار دارد و در دوران مسؤولیت خود در پژوهشگاه کارهای مهمی را انجام داده است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: اکنون برای انتخاب رییس جدید پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری دوباره نگاه و تمرکز ما به ظرفیت‌های درون وزارتخانه است و آقای امیری را که سال‌ها در استان فارس که یکی از استان‌های مهم درحوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری است، به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فعالیت داشته، به عنوان رییس جدید این پژوهشگاه انتخاب کرده‌ایم.

مونسان بعد به انتظاراتش اشاره کرد و گفت: انتظارم این است که پژوهش‌های کاربردی بخش مهمی از پژوهش‌های این پژوهشگاه باشد. ضمن این‌که این مجموعه به‌عنوان بازوی علمی و تولید دانش می‌تواند به وزارتخانه کمک کند. انتظار دارم پژوهشگاه به ما راه نشان بدهد و طرح و برنامه ارائه کند. در کنار این مشکل‌یابی یکی دیگر از موضوعاتی است که این مجموعه باید به آن توجه داشته باشد، چرا که پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری را مرکز فکر و تولید دانش وزارتخانه می‌دانم.

او اضافه کرد: ارتقای هیأت علمی، تکمیل اطلس باستان‌شناسی، تهیه کتاب معرفی آثار ثبت جهانی و ثبت ملی، استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور و توجه به نیروی انسانی از مهم‌ترین موضوعاتی است که پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری باید به آن توجه داشته باشد.

بهروز عمرانی ـ رییس پیشین پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری ـ نیز گفت: در دوران مسؤولیتم در پژوهشگاه سعی کردم اقدامات مهمی را انجام بدهم که از جمله آن‌ها رشد ۴۰ درصدی درآمدزایی در سال ۹۹ و ارتقای هیأت‌علمی پژوهشگاه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۱ ۱۷:۳۶

متاسفانه پژوهشکده میراث به حیاط خلوت مدیران میراثی که در آستانه بازنشستگی قرار دارند بدل شده است. باید پاسخگوی خسارتهای بی شمار به بافت تاریخی، ابنیه مختلف و واگذاری غیراصولی و خارج از چارچوب 28 خانه ارزشمند تاریخی در شیراز به افرادی خاص و بدون انجام روال قانونی، باشند. ...