به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با حضور دانشجویان این دانشگاه و سخنرانی دکتر سکینه گرایلو و علی جعفری دانشجوی رشته تغذیه برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی دکتر گرایلو مطالبی را درباره موضوعات مرتبط با بخش پژوهش مطرح کرد و ضمن بیان تعریفی از ایده و ایدهپردازی گفت: بهتر است دانشجو با شناخت وارد کار تحقیقاتی شده و با ارائه ایده و نظر به کار پژوهش مشغول شود؛ شرکت در این کارگاهها حداقل دستاوردش این است که می توانیم عنوان تحقیق و پروژه را خودمان تعیین کنیم.
وی همچنین به انواع تحقیق اشاره و تحقیقات بنیادی، کاربردی، و اچ اس آر یا همان تحقیقاتی که در زمینههای انسانی انجام میشود را به عنوان انواع تحقیق عنوان کرد و افزود: داشتن مقاله و نوشتن آن طبیعتا از ایده پژوهش به عمل میآید.
در این کارگاه علی جعفری نیز به بیان انواع مطالعات مداخلهای، مشاهده ای (توصیفی و تحلیلی ) و .... پرداخت و افزود: مهمترین مساله قبل از نوشتن پروپوزال، مطالعه و خواندن مقاله است و پژوهش صرفا تحقیق نیست بلکه نتیجه و عملکرد آن هم دارای اهمیت خواهد بود.
همچنین ادامه این دوره از سری کارگاههای مدرسه پاییزه در روزهای، یکشنبه ۲۲ آبان و سه شنبه ۲۴ آبان ساعت ۱۲ تا ۱۴ در محل دانشکده پزشکی طبقه اول برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات