دکتر کوروش ساکی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با تبریک سالگرد تأسیس سازمان جهاد دانشگاهی به تمامی تلاشگران عرصه علم، صنعت و فناوری اظهار کرد: همانگونه که از نام جهاد دانشگاهی برمی آید، این نهاد همواره به دنبال برنامه های جهادی و جهادگونه بوده و است.
وی اضافه کرد: آن چیزی که مملکت ما امروزه نیازمند آن بوده همین انجام کارهای جهادی که ریشه در تفکر بسیجی دارد است.
ساکی با بیان اینکه فراموش نکنیم ابرقدرتها تمامی ادعایشان را به پشتوانه علم خود دارند، اظهار کرد: در جایی که علم و اقتصاد با هم تلاقی پیدا می کنند کشورها شکوفا شده و رشد می کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تاکید براینکه نیاز کشور صنایع دانش بنیان است که اقتصاد دانش بنیان و شکوفایی اقتصادی را به دنبال خواهد داشت، تصریح کرد: مجموعه جهاد دانشگاهی با این نیت تأسیس شده و خدمات شایانی را در این مدت داشته است. البته همواره نقاط ضعفی نیز وجود دارد که باید موشکافی شوند اما در مجموع عملکرد جهاد دانشگاهی در حد قابل قبولی است.
ساکی ادامه داد: راز بالندگی جهاد دانشگاهی همان تفکر جهادی است که پشتوانه محکمی بوده و همواره موجب رشد و بالندگی است که باید در سایر سازمانها بسط داده شود.
وی درپاسخ به این سوال که چه ماموریتهایی از سوی نظام می توان به جهاد دانشگاهی سپرد، یادآور شد: کارهای تحقیقاتی و پژوهشی و ارتباط دستاوردهای تحقیقاتی به صنعت و تولید کشور می تواند برنامه خوبی باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تربیت دانشجویان خود تعامل خوب جهاد با مجموعههای علمی است، افزود: انجام امورات مشترک با سازمان های علمی و صنعتی موثر است. به عنوان نمونه انجام برنامه های تحقیقاتی مشترک جهاد دانشگاهی با سازمان هایی مانند جهاد در حوزه کشاورزی و دامداری، علوم پزشکی در حوزه بهداشت و درمان، صنایع و معادن و بازرگانی... در حوزه های مختلف و به دنبال آن عملیاتی کردن این طرحها می تواند زمینه رشد مملکت را فراهم کند.
ساکی گفت: فراموش نکنیم در این راه حمایت مقامات سیاسی مانند وزرا، استانداران، نمایندگان مجلس و ... فوق العاده حیاتی است.
انتهای پیام