برخی از جادههای موجود در کشور استاندارد لازم را ندارند یا بعضی از علائم راهنمایی و رانندگی که در جادهها وجود دارد صحیح نیست که با توجه به تغییرات ایجاد شده در جادهها باید اصلاح شوند یا در صورت نیاز مورد بازنگری قرار گیرند.
محمدعلی کتابچی - مدیرکل اسبق دفتر امور روسازی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور - در گفتوگو با خبرنگار راه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: استاندارد نبودن جادهها و علائم موجود در جادهها یکی از مهمترین عوامل تصادفات جادهای است.
وی افزود: نبود علائم در برخی جادههای کشور موجب میشود رانندگان با سردرگمی مواجه شوند و همین موضوع منجر به بروز تصادف میشود.
این کارشناس با بیان اینکه در سالهای اخیر خودروهایی که دارای استاندارد کافی نبودهاند بدون مجوز به کشور وارد شدند، اظهار کرد: ورود خودروهای غیر استاندارد و لاستیکهای غیرمجاز به کشور از دیگر فاکتورهایی است که میتواند منجر به بروز سوانح شود.
کتابچی سرعت غیرمجاز رانندگان، بیتوجهی به اصول رانندگی و آشنا نبودن کاربران به برخی اصول رانندگی را از دیگر دلایل مهم تصادفات جادهای عنوان و اظهار کرد: افزایش فرهنگ رانندگی و سختگیری در ارائه گواهینامه به رانندگان در کاهش تصادفات موثر است.
وی تاکید کرد: در بروز سوانح مجموعهای از سازمانها و وزارتخانهها درگیر هستند که با همکاری همه دستگاههای ذیربط و رانندگان میتوانیم به کاهش تصادفات برسیم.
به گزارش ایسنا، از ابتدای سال تاکنون بیش از 14 هزار فقره تصادف در جادههای کشور رخ داده که استانهای گیلان، گلستان و آذربایجان غربی بیشترین میزان وقایع را داشتهاند.
همچنین کل تلفات ناشی از سوانح رانندگی در سال 80 معادل 19 هزار و 727 نفر بود که این رقم در سال گذشته به 19 هزار و 89 نفر کاهش یافته است.
انتهای پیام