به گزارش ایسنا، متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا در بررسی خود دریافتند: بزرگسالان مبتلا به بیماری مزمن کلیوی به طور کلی نسبت به بزرگسالانی که به این بیماری مبتلا نیستند میوه و سبزیجات کمتری مصرف میکنند.
دراین بررسی کارشناسان دادههای مربوط به الگوی مصرف میوهها و سبزیجات را که در سه دوره بین سالهای ۱۹۸۸ و ۲۰۱۸ جمع آوری شده بود مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. متخصصان با در نظر گفتن فاکتورهای جمعیت شناسی، دور کمر و سابقه ابتلا به دیابت و فشار خون بالا در میان شرکت کنندگان دریافتند بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیوی، میوه و سبزیجات کمتری را در رژیم غذایی خود گنجانده اند.
متخصصان با بیان اینکه مصرف بیشتر میوه و سبزیجات به شدت با وضعیت سلامت مرتبط است، اظهار داشتند: وقتی می بینیم بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیوی میزان کمی میوه و سبزیجات مصرف می کنند، نگران اثرات کلی آن بر سلامت هستیم.
به گزارش مدیکال اکسپرس، درک بهتر عوامل خطرزا در بروز بیماری مزمن کلیوی بسیار مهم است. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده، تقریبا ۳۷ میلیون بزرگسال آمریکایی به بیماری مزمن کلیوی مبتلا هستند. بر اثر این بیماری کلیهها آسیب دیده و نمیتوانند به طور موثر مواد زائد خون را فیلتر کنند که به طور بالقوه منجر به بالا رفتن فشار خون، بیماری قلبی و سکته میشود.
انتهای پیام