رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی استان سمنان از ارتقاء جایگاه اکثر قریب به اتفاق مراکز علمی کاربردی این استان از سطح سه به سطح دو خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، منطقه سمنان، دکتر بهزاد بهرامینسب در نشستی با اصحاب رسانه این استان که با حضور معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور برگزار شد اظهار کرد: 10 مرکز از 12 مرکز علمی کاربردی استان که در سطحبندی کشوری مورد ارزیابی قرار گرفتند حائز سطح دو شدند و این در حالی است که سال گذشته تنها یک مرکز از استان در این سطح ردهبندی قرار گرفته بود.
وی با بیان اینکه 13 مرکز علمی کاربردی در استان فعالیت دارند تصریح کرد: یکی از مرکز استان تازه تاسیس است و از این رو در طرح سطحبندی مورد ارزیابی قرار نگرفت ضمن اینکه سایر مراکزی که در سطح سه طبقهبندی شدند در صورت ورود اطلاعات دقیق خود به سامانه میتوانستند در سطح دو قرار بگیرند. شایان ذکر است که باتوجه به سختگیریهای دانشگاه جامع در طرح سطحبندی در سطح کشور هیچ مرکزی در سطح یک قرار نگرفته است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه جامع با اشاره به نقش مهم کیفیسازی آموزشها در این دانشگاهها ادامه داد: در گذشته کمتر از 70درصد فارغالتحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار میشدند اما با اقداماتی که در این چند سال صورت گرفته این رقم افزایش یافته است .
رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی استان از این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه کارآفرین و اشتغال محور نام برد و گفت: مراکز علمی کاربردی استان در مقطعی که این دانشگاه رشد کمی زیادی داشت به 23 مرکز رسیدند اما با برنامهای که دانشگاه جامع داشت و با ممنوعیت دستگاههای دولتی از ورود به حوزه آموزش عالی و حذف تدریجی مراکز غیرکاربردی، تعداد علمی کاربردیها در استان به 13 مرکز کاهش یافت.
وی عدم تطبیق با شرایط سختگیرانه دانشگاه جامع را عامل خروج مراکز تعطیل شده از گردونه مراکز وابسته به دانشگاه جامع دانست و گفت: همه مراکز باقیمانده در استان مراکزی علمی-کاربردی و مهارتی هستند که از ظرفیتهای بالایی برخوردارند. البته برخی از مراکز تعطیل شده استان همچون علمی کاربردی جهادکشاورزی نیز از مراکز موفق استان بودند که به دلیل ممنوعیت قانونی از گردونه خارج شدند.
وی با بیان اینکه دانشگاه جامع در مهارتآموزی به دانشجویان توفیقات زیادی داشته خاطرنشان کرد: بیش از 75 درصد فارغالتحصیلان این دانشگاه بعد از تحصیل جذب بازار کار میشوند.
بهرامینسب با بیان اینکه در دانشگاههای کاربردی کشورهایی همچون آلمان 100درصد فارغالتحصیلان جذب بازار کار و مشاغل مرتبط با رشته تحصیلیشان میشوند تصریح کرد: دانشگاه جامع نیز برای جذب حداکثری و 100درصدی فارغالتحصیلان این دانشگاه به بازار کارهدفگذاری کرده و امیدواریم در آینده به این مهم برسیم .
بهرامینسب با اشاره به مهارتآموزی فارغالتحصیلان این دانشگاه خاطرنشان کرد: انتظار میرود که دانشجویان این دانشگاه نه تنها خود بعد فراغت از تحصیل جذب بازار کار مرتبط با تحصیلشان شوند بلکه برای دیگران نیز شغل ایجاد کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی استان از قرار گرفتن مرکز علمی کاربردی کلران سمنان در بین 10 مرکز برتر کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: این مرکز داوطلب جذب دانشجوی خارجی نیز هست و وعده ایجاد همه زیرساختهای لازم برای این مهم را نیز داده است.
وی از تحصیل سه هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی استان خبر داد و افزود: جمعیت دانشآموختگان دانشگاه جامع علمیکاربردی استان بالغ بر 18 هزار نفر هستند.
نظرات