مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: مرغ سبز دارای مزایای بی شماری است.
سید سعید حسینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، بیان کرد: مقرر شده است تا در سال آتی مرغ های بدون انتی بیوتیک در استان تولید شود.
وی افزود: مرغ های بدون آنتی بیوتیک که با نام مرغ سبز در بازار عرضه خواهد شد دارای مزایای بی شماری است که می تواند ان را نسبت به سایر مرغ ها برتر کند.
این مقام مسوول عنوان کرد: داشتن بو و طعمی خوب، نداشتن باقیمانده دارویی در مرغ، سالم بودن و بهداشتی بودن آن از نظر نداشتن مواد آنتی بیوتیک دار از مزایای مرغ های بدون آنتی بیوتیک یا همان مرغ سبز است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: با توجه به شرایط و هزینه های گزافی که برای تولید مرغ سبز انجام خواهد گرفت طبیعتا مقداری افزایش قیمت در این مرغ ها نسبت به سایر مرغ ها به وجود خواهد آمد که البته این افزایش قیمت در مقایسه با کیفیت این مرغ ها بسیار ناچیز و کم توجه است.
حسینی بیان کرد: تا به حال 25 مرغداری در استان مرکزی کاندیدای تولید مرغ سبز شده اند که در این مرغداری ها همه چیز توسط اداره دامپزشکی استان مرکزی کنترل خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در پایان گفت: استان مرکزی یکی از استان های پیشگام در کشور در تولید مرغ های بدون آنتی بیوتیک به شمار می رود.
کد خبرنگار: 10122
نظرات