• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403112921645
  • خبرنگار : 50598

دبیر جشنواره ملی عکس فراهان:

۳۱ عکاس برجسته کشور زنجیره تولید فرش استان مرکزی را به تصویر می‌کشند

۳۱ عکاس برجسته کشور زنجیره تولید فرش استان مرکزی را به تصویر می‌کشند

ایسنا/مرکزی دبیر جشنواره ملی عکس فراهان گفت: ۳۱ عکاس برجسته کشور از امروز تا جمعه سوم اسفند از زنجیره تولید فرش فراهان و استان مرکزی عکاسی خواهند کرد.

محمد وروانی فراهانی، ۲۹ بهمن در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد اولین جشنواره ملی عکس فراهان با محوریت فرش دستبافت فراهان و استان مرکزی و در دو بخش اصلی(عکس مستند) و بخش ویژه(استفاده از مونتاژ، چیدمان عکس و هوش مصنوعی) برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال آثار ۲۵ فروردین سال آینده است، گفت: داوری آثار و احتتامیه و نمایشگاه جشنواره، اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ انجام می‌شود. جوایز نفرات اول تا سوم در بخش اصلی جشنواره، به ترتیب مبالغ ١٢٠ میلیون ریال، ۱۰۰ میلیون ریال و ۸۰ میلیون ریال است و به اثر شایسته تقدیر مبلغ ۴۰ میلیون ریال اهدا می‌شود. جایزه نفر منتخب در بخش ویژه نیز ۱۰۰ میلیون ریال است و به فرد شایسته تقدیر ۵۰ میلیون ریال اهدا می‌شود.

وروانی فراهانی ادامه داد: مهدی مقیم نژاد، مهدی وثوق نیا، حسن غفاری، علی‌اصغر یوسفی و محمد وروانی فراهانی، داوران این جشنواره هستند و ۳۱ عکاس برجسته کشور از امروز تا جمعه سوم اسفند از زنجیره تولید فرش فراهان و استان مرکزی عکاسی خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: علاقمندان می توانند برای دریافت اطلاعات این جشنواره، به کانال تلگرام وصفحه اینستاگرام جشنواره به آدرس  Hourmazd honar مراجعه نمایید و یا با شماره ٠٩٣٩١١٧٩٣۲۶ تماس داشته باشند.

معصومه ترکمان، رئیس اداره فرش اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳ هزار فرش‌باف در ۷۱ کارگاه تولیدی فرش استان فعالیت دارند که فقط ۵ هزار و ۸۹۰ نفر بیمه هستند.

وی با بیان اینکه تعداد طراحان فرش استان نیز هم‌اکنون تنها ۶ نفر است، گفت: طی ۱۰ ماه گذشته، ۱۸ هزار و ۴۰۷ متر مربع فرش دستبافت در استان تولید شده است. همچنین امسال ۲۰۲۰ متر مربع فرش از استان مرکزی به ارزش ۲۵۳ هزار دلار به کشورهای چین، هلند، کویت، امریکا و انگلیس صادر شده است.

ترکمان ادامه داد: تولید فرش دستبافت نسبت به سالیان گذشته رونق چندانی ندارد که به دلیل تمایل اندک جوانان به بافت فرش و دستمزد پایین در این صنعت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha