• جمعه / ۶ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: khouzestan-90819
  • خبرنگار : 50227

اعلام شکایت امام جمعه اهواز علیه مسئولان بانک‌های خوزستان

اعلام شکایت امام جمعه اهواز علیه مسئولان بانک‌های خوزستان
امام جمعه اهواز با  بیان اینکه مدیران عامل بانک های استان زیر بار مصوبات دولت که 100 درصد شرعی و قانونی هستند، نمی روند و حاضر نیستند که این مصوبات را در استان اجرا کنند، گفت: با توجه به این تمکین نکردن ها، بنا داریم رسما وارد شکایت شویم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری در خطبه‌های نماز جمعه امروز، 6 اسفندماه که در مصلای مهدیه اهواز برگزار شد، با اشاره به اینکه این ایام به حضرت فاطمه (س) اختصاص دارد، اظهار کرد: دولت فکر کرد که اتمام کارخانجات نیمه تمام کاری بسیار خوب است و با راه اندازی آن‌ها، کارخانه ها به تولید می پردازند و عده ای در آن‌ها مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی به حرکت در می آید و در این زمینه اقدامات خوبی انجام گرفت که حرکت خوبی بود. 

وی افزود: با این وجود مدیران عامل بانک های استان زیر بار مصوبات دولت که 100 درصد شرعی و قانونی هستند، نمی روند و حاضر نیستند که این مصوبات را در استان اجرا کنند و نتیجه این تمکین نکردن ها این است که ما بنا داریم رسما وارد شکایت شویم.

موسوي جزایری تصریح کرد: با توجه به صحبت هایی که انجام گرفته، بنا است ریاست ستاد اقتصاد مقاومتی که معاون اول رییس جمهور است بازرسی کند که استان خوزستان چه تقصیری کرده است که مدیران این طور عمل می کنند.

وی افزود: اگر خوزستان را با استان های دیگر مقایسه کنیم با توجه به جمعیت استان خوزستان، کل تسهيلات احياگر که به کارخانه های نیمه تمام داده شده، 273 میلیارد تومان بوده و در این زمینه به اصفهان هزار و 500 میلیارد تومان داده شده است.

موسوي جزایری گفت: رئیس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون اول رییس جمهور فکری کنند که چرا مسئولان بانک‌های ما این گونه سختگیرانه عمل می کنند و به هیچ یک از مصوبات دولت اعتنایی ندارند. من از بانک‌های استان شاکی هستم زیرا همه مسئولان اتفاق نظر دارند تا کاری صورت بگیرد اما بانک‌ها هیچ توجهی نمی کنند.


وی ادامه داد: وقتی مي بينيم که در استان های دیگر مبالغ زیادی داده می شود اما خوزستان در اخر لیست قرار دارد نمی توانيم تحمل كنيم. بنده از همین جا اعلام شکایت می کنم بر علیه همه مسئولینی که نسبت به قوانین جمهوری اسلامی ایران تمکین نمی کنند.


امام جمعه اهواز با اشاره به امر به تقوا و اعتصام به حبل الله، گفت: امیدوارم به فکر عاقبت خود باشیم و از چیزهایی که خداوند نهی کرده است دوری کنیم و معنای تقوا نیز همین است؛ تقوا ملكه راسخی در نفس انسان است که آدم را تربیت می کند و به واجبات وا می دارد و از محرمات بر حذر می دارد.

موسوي جزايري افزود: باید از مواریث علمی و فرهنگی حضرت فاطمه که برای ما به جای مانده است درس بگیریم. البته عمر حضرت وفا نکرد و در سن 17 سالگی از بین ما شیعیان از دنیا رفت اما میراث عظیمی از جمله امام حسن(ع)، امام حسین (ع) و زینب (س) را برای ما به جای گذاشته است. حضرت فاطمه بزرگان دین را به گونه ای تربیت کرد که دین رسول الله (ص) و مواریث پیغمبر را ادامه دادند و آن‌ها پایه گذاران دین بودند.

وي با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین رسالت های خطبه فدکیه جلوگیری از بدعت ها است، گفت: خطبه فدکیه که از حضرت فاطمه (س) برای ما به جای مانده است همه چیز در خود دارد. علمدار این خطبه حضرت زهرا (س)  است و حضرت علی (ع) بنا به مصالحی در این خطبه نفر اول نبود و علم مبارزه به دست حضرت زهرا (س) بود.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha