• دوشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: khouzestan-73766

/آیین تجلیل از استعدادهای درخشان دانشگاه شهیدچمران/

شفیعی: استعداد متفاوت تلاش متفاوت و کار مضاعف می‌طلبد

شفیعی: استعداد متفاوت تلاش متفاوت و کار مضاعف می‌طلبد

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با بیان این‌که استعدادهای فراتر از متوسط عمومی می‌تواند انسان را دچار این خیال کند که به تلاش و جدیت نیاز ندارد، گفت:  استعداد متفاوت تلاش متفاوت و کار مضاعف می‌طلبد درحالی‌که آنچه امروز در نظام آموزشی ما وجود دارد بر اساس استعدادهای متوسط و حتی کمتر است.

 

به گزارش خبرنگار علمی و آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سیدمحسن شفیعی در دوازهمین آیین تجلیل از استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز که امروز، دوشنبه 27 اردیبهشت‌ماه در آمفی‌تئاتر شهید مطهری دانشکده علوم برگزار شد، با بیان این‌که در این جلسه سه نکته را می‌توان مورد توجه قرار داد، اظهار کرد: اول آن‌که هر نعمتی متعلق به خدای بزرگ است و انسان در هیج حالی نباید از منعم غفلت کند و باید بداند اگر لحظه‌ای نگاه عنایت خدا از بنده‌اش قطع شود، هیچ چیز برای او نخواهد بود؛ آنچه عرفا به‌عنوان تداوم و استمرار در فیض نقل می‌کنند، همین است.

 

وی با بیان خاطره‌ای از امام خمینی(ره)، ادامه داد: یکی از اعضای دفتر امام(ره) نقل می‌کرد که امام می‌گوید بعد از پیروزی انقلاب و در دوره استمرار نظام جمهوری اسلامی روزی در منزل در شرایطی قرار گرفتم که احساس کردم هیچ چیز یادم نیست و حتی نامم را فراموش کردم. این احساس برای لحظه‌ای ایجاد شد و گذشت؛ با خود گفتم خدا می‌خواست به من بفهماند که در اوج رهبری و در این جایگاه رفیع، اگر یک لحظه نگاهم را از او بردارم اسم خود را نیز فراموش می‌کنم.

 

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با اشاره به نکته دوم عنوان کرد: استعدادهای فراتر از متوسط عمومی مانند هر نعمت دیگری می‌تواند انسان را دچار این خیال کند که به تلاش و جدیت نیاز ندارد درحالی‌که این‌گونه نیست و استعداد متفاوت تلاش متفاوت و کار مضاعف می‌طلبد. ما اگر به نظام آموزشی موجود تن بدهیم به نقاط رفیع نمی‌رسیم و آنچه امروز در نظام آموزشی ما وجود دارد، بر اساس استعدادهای متوسط و حتی کمتر است.

 

شفیعی افزود: علم مرکبی نیست که به آسانی هر کسی را بر پشت خود سوار کند. اگر کسی بخواهد علم را رام کند باید زحمت بسیاری بکشد. شاید افراد بسیاری از فرصت‌ها را بدون زحمت به‌دست آورند اما هیچ‌کس تاکنون ادعا نکرده است که علم را بدون تلاش به‌دست آورده باشد.

 

 وی در توضیح نکته سوم با بیان این‌که بزرگترین انسان‌ها و چهره‌های علمی وجود معلمان و استادان را از اساسی‌ترین عوامل پیشرفت خود می‌دانند، گفت: دنیای امروز دنیای تحولات و فناوری‌های پیشرفته است اما باید بدانیم تنها چیزی که در فضای مجازی قابل انتقال نیست، رابطه معلم و شاگردی و آن‌چیزی است که جز با زانو زدن در برابر استادان به‌دست نمی‌آید.

 

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان خاطرنشان کرد: اگر یک حرکت علمی بخواهد شکل بگیرد نقش‌آفرینان این حرکت باید معلمان و اساتید باشند؛ این آیین هم تجلیل از موهای سفید و زانوان لرزان جامعه اساتیدی است که محصول تلاش آن‌ها دانشجویانی هستند که در این مراسم تجلیل می‌شوند.

 

شفیعی خطاب به این دانشجویان با بیان این‌که باید تصمیم بگیرید که نعمت استعداد بالا را در خدمت به مردم به کار گیرید، اظهار کرد: در سال‌های دفاع مقدس استعدادهای درخشان از شرف و عزت مردم پاسداری کردند و شهیدان از برترین مصادیق این استعدادها هستند؛ امروز نیز عزت ملت ایران به شما وابسته است و میدان علم میدان جهاد است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha