• شنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۰ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: isfahan-6626

سرپرست پارک علم و فناوری استان اصفهان: ایجاد رشته تحصیلی مدیریت پارک‌های علم و فناوری در دانشگاه‌ها ضروری است

سرپرست پارک علم و فناوری استان اصفهان:
ایجاد رشته تحصیلی مدیریت پارک‌های علم و فناوری در دانشگاه‌ها ضروری است

سرپرست پارک علم و فناوری استان اصفهان- شیخ بهایی گفت: تربیت کارشناسان حرفه‌ای از طریق ایجاد رشته تحصیلی مدیریت پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد در دانشگاه‌ها ضروری است.

حمید مهدوی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، با بیان اینکه پارک علم و فناوری استان اصفهان- شیخ بهایی با هدف ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده است، اظهار کرد: این پارک در سال 1383 در محل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز به کار کرد.

وی با بیان اینکه 18 کارخانه در شهرک‌های صنعتی اصفهان با دانش فنی ايجاد شده تعدادی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در این پارک علم و فناوری تاسیس و بهره برداری شده‌، افزود: شش کارخانه نیز در این شهرک‌ها در مرحله راه‌اندازی است.


سرپرست پارک علم و فناوری استان اصفهان با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان موجود در پارک علم و فناوری استان اصفهان- شیخ بهایی شامل قوانین مناطق آزاد و قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان می‌باشد، ادامه داد: معافیت از پرداخت تمام عوارض همچون عوارض صدور پروانه‌های ساختمانی، معافیت‌های مالیاتی شامل مالیات بر قرارداد، مالیات بردرآمد و مالیات تکلیفی و اجرای قانون کار در مناطق آزاد از جمله این قوانین است.


به گفته وی تاکنون بیش از 300 دانش فنی تجاری سازی شده توسط شرکت‌های دانش بنیان مستقر در این پارک علم و فناوری به دست آمده است.

مهدوی با بیان اینکه در حال حاضر 233 شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری شیخ بهایی مشغول به فعالیت هستند، گفت: با توجه به اینکه روند تولید علم به ثروت ملی و تجاری سازی محصولات دانش بنیان مقوله‌ای جدید در کشور محسوب می‌شود، فعالیت این شرکت‌های دانش بنیان نتایج خوبی به همراه
داشته است.

سرپرست پارک علم و فناوری استان اصفهان با اشاره به مشکلات شرکت‌های دانش بنیان در خصوص اعطای وام از سوی بانک‌ها بیان کرد: اعطای تسهیلات از سوی بانک‌ها تابع مقررات است و پارکهای علم و فناوری نمی‌توانند در ضوابط موجود، تاثیرگذار باشند.

مهدوی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شیخ بهایی از طریق تامین منابع مالی که از سوی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تخصیص می‌یابد وام‌های کم بهره و بدون بهره به شرکت‌های مستقر می‌پردازد.

وی شرکت در کنفرانس‌های علمی ملی و بین المللی را گامی مهم در انتقال تجربیات علمی میان پارک‌های علم و فناوری دانست و اضافه کرد: فناوری محدود به مکان نیست و مدیران پارکها و مرکز رشد با حضور در این کنفرانس‌ها با آخرین دستاوردهای علمی، مدیریتی و سایر تجربه‌هاي دیگر شهرها و کشورها آشنا خواهند شد.

مهدوي ایجاد رشته تحصیلی مدیریت پارک‌های علم و فناوری در دانشگاه‌ها را ضروری دانست و تصریح کرد: به دلیل نبود تخصص کافی در مواردی مانند امور حقوقی، مالی و .... در مدیریت پارک‌های علم و فناوری مشکلاتی به وجود می‌آید که با ایجاد این رشته تحصیلی برطرف خواهد شد.

وی تصویب قانون حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان توسط مجلس شورای اسلامی را گامی مهم در جهت رشد و توسعه این شرکت‌ها دانست و عنوان کرد: اميدواريم با تصویب و ابلاغ آیین نامه اجرایی قانون شرکت‌های دانش بنیان توسط دولت، شرکتهای دانش بنیان از ظرفیتهای اجرایی آن بهره‌مند شوند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha