• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۶ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: hamedan-52513

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان خبر داد

مبارزه با کرم خراط با استفاده از هورمون‌های اختلال در جفت‌گیری

مبارزه با کرم خراط با استفاده از هورمون‌های اختلال در جفت‌گیری

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به مبارزه با آفت کرم خراط با استفاده از هورمون‌های اختلال در جفت‌گیری گفت: سرمای بی‌سابقه آذرماه سال گذشته مهمترین عامل وجود «کرم خراط» است.

حجت‌اله شهبازی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، اظهار کرد: سال گذشته در روز پنجم آذرماه دمای هوا به شدت کاهش یافت به طوریکه در چند سال گذشته‌اش بی‌سابقه بود و این کاهش دما موجب تضعیف درختان گردو و وجود کرم خراط شده است.

وی تصریح کرد: وقتی سرمای شدید هوا به درختان نفوذ می‌کند موجب تضعیف آنها شده و در فصول بهار و تابستان در درختان رخ‌نمایی می‌کند.

شهبازی با اشاره به اینکه با تضعیف درختان انواع آفت‌ها و بیماری‌ها به آن حمله می‌کند که کرم خراط از نمونه‌های آن است، کرم خراط را آفت ثانویه عنوان و خاطرنشان کرد: مبارزه با این آفت مدیریت صحیح بر درخت و باغ را می‌طلبد.

استفاده از هورمون‌های اختلال در جفت‌گیری

وی با بیان اینکه استفاده از هورمون‌های اختلال در جفت‌گیری از راه‌های مبارزه با کرم خراط است، تصریح کرد: کنترل مکانیکی، قطع سرشاخه، تغذیه و آبیاری درختان و سمپاشی از جمله راه‌های دفع این آفت است.

شهبازی یادآور شد: راهکارهای دفع آفت مربوط به باغداران است که باید برای درختانشان انجام دهند و سازمان جهادکشاورزی هم توصیه‌های لازم را در اختیار آنها قرار داده است.

وی درباره مدت‌زمان لازم برای دفع کرم خراط اعلام کرد: اقدامات مبارزه و راهکارهای ارائه شده باید برای دو سال پیاپی صورت گیرد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha