رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: دید تخصصی در نمایشگاه گردشگری و صنعت غذا حتما باید درنظرگرفته شود.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، محمود بنانژاد در اختتامیه دومین نمایشگاه اختصاصی گردشگری، صنعت غذا و شیرینی با بیان این مطلب اظهار کرد: دید تخصصی در نمایشگاه گردشگری و صنعت غذا باید درنظر گرفته شود و باید با فرمتی وارد کار شویم تا مخاطبین این کار کسانی باشند که مدنظر آن شرکتکنندهها هستند؛ صرف شلوغ بودن و زیاد تردد کردن و این که افراد زیادی برای بازدید بیایند، شاید بازخورد خوبی را برای شرکتکننده نداشته باشند.
وی ادامه داد: نوع کسانی که به نمایشگاه میآیند و به عنوان مخاطب از این نمایشگاه بازدید میکنند، برای شرکتکننده مهم است و روی این بخش بیشتر باید کار شود.
رئیس اتاق اصناف مشهد تصریح کرد: بنده میخواهم از باب دیگری وارد این بحث شوم؛ از این حیث که یک وظیفهای به دوش ستاد یا شورای هماهنگی و سیاستگذاری این نمایشگاه و این رویداد قرار دارد.
بنانژاد خاطرنشان کرد: جای تقدیر دارد؛ چون نمایشگاه به خوبی برگزار شد و بازدیدکنندگان راضی بودند؛ ولی به نظرم این مسئله وظیفهای را برای ما به عنوان شورای سیاستگذاری و دوستانمان در شرکت سپهر پارسیان سنگینتر کرد و آن اینکه آسیبشناسی جدی باید انجام شود؛ دوستانی که سال گذشته شرکت داشتند و امسال نبودند.
وی بیان کرد: به نظرم یک جلسه باید برگزار کنیم که تمامی این افراد باشند؛ کسانی که دور قبل بودند و این دوره در نمایشگاه شرکت نکردند، خیلی برای ما مهمتر است چون کسانی هستند که باید آسیبها را به ما بگویند و اینکه چرا نتوانستند مجدد در این نمایشگاه حضور پیدا کنند؛ البته مسائلی هم از جانب برخی دوستان به ما منتقل شده که باید اینها را برای سال آینده نقد و رفع کنیم.
رئیس اتاق اصناف مشهد عنوان کرد: انشاءاللّه برای سال آینده طوری برنامهریزی شود تا فضا و مکان به نوعی باشد که همه دوستان بتوانند در نهایت آرامش کار کنند. در نهایت از تمام دوستان و کسانی که به عنوان غرفهدار شرکت کردند، تمام کسانی که بازدید کردند، تمام روسای اتحادیههای ما و همه کسانی که کمک کردند تا این نمایشگاه پربار برگزار شود، تشکر میکنم و انشاءاللّه برای سال آینده با کمک و نظرات شما بتوانیم این نواقص را رفع کنیم و نمایشگاه بهتری را داشته باشیم.
نظرات