• چهارشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403092115648
  • خبرنگار : 50549

مدیرکل دفتر آموزش دوره متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش:

هویت‌یابی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی از اهداف جشنواره نوجوان خوارزمی است

هویت‌یابی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی از اهداف جشنواره نوجوان خوارزمی است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر آموزش دوره متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش گفت: ما تلاش می‌کنیم که با برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی، مأموریت‌مان را در خصوص هویت‌یابی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی این دانش‌آموزان عملی کنیم.

حمید یزدانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری اختتامیه دهمین جشنواره نوجوان خوارزمی مرحله کشوری، به میزبانی آموزش و پرورش خراسان رضوی، اظهار کرد: جشنواره نوجوان خوارزمی فقط در دوره متوسطه اول برگزار شده و ویژه دانش‌آموزان این دوره است؛  نزدیک به ۳میلیون و ۹۰۰هزار دانش‌آموز در این دوره مشغول به تحصیل هستند.

مدیرکل دفتر آموزش دوره متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش در خصوص اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد: ما تلاش می‌کنیم که با این جشنواره، مأموریت‌مان را در خصوص هویت‌یابی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی این دانش‌آموزان عملی کنیم.

یزدانی افزود: هدایت تحصیلی مقتضای معاونت پرورشی است و ما در این خصوص یاری کننده هستیم، ما به ایجاد فرصت‌هایی برای این دانش‌آموزان پرداخته‌ایم تا بتوانند استعدادهای خود را شناسایی و پرورش دهند.

وی عنوان کرد: این جشنواره به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا با آگاهی بیشتر در انتخاب‌ رشته برای دوره متوسطه دوم اقدام کنند؛ جشنواره امسال، که مراسم اختتامیه آن فردا در مشهد برگزار خواهد شد، دهمین دوره برگزاری این جشنواره است.

هویت‌یابی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی از اهداف جشنواره نوجوان خوارزمی است

مدیرکل  دفتر آموزش دوره متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش گفت: با توجه به اینکه این جشنواره در بازه گسترده‌ای است،  لذا دوره یازدهم این جشنواره در مرحله مدرسه‌ای، از اول مهرماه آغاز شده است .

وی گفت: مرحله منطقه‌ای و کشوری  دوره  سال جاری  به عنوان یک فاز یک ماهه در نظر گرفته شده و به دلیل تداخل با پیاده‌روی اربعین، شهریور برگزار نشد و  این زمان‌بندی مجدداً تنظیم شده است و فردا برگزار می‌شود، که البته سال آینده مرحله کشوری در شهریور ماه سال آینده برگزار خواهد شد.

یزدانی تصریح کرد: با توجه به ۳ میلیون  و ۹۰۰ دانش‌آموز این مقطع و اینکه دانش‌آموزان می‌توانند در دو یا سه محور مختلف شرکت کنند، در مرحله مدرسه‌ای، تقریباً نزدیک به ۵میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در محورهای مختلف یعنی هر دانش آموز در دو یا سه محور شرکت کردند.

مدیرکل دفتر آموزش دوره متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش گفت: پس از گذراندن مرحله مدرسه‌ای، برگزیدگان به مرحله منطقه‌ای و سپس کشوری راه پیدا می‌کنند و حدود ۲۷۶۳  نفر از دانش‌آموزان به  مرحله کشوری راه یافتند.

یزدانی عنوان کرد: تعداد ۳۴۵ نفر از مجموع ۲۷۶۳ راه‌یافته به مرحله کشوری به عنوان منتخبین معرفی شده و در مراسم اختتامیه مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

وی در خصوص برنامه‌های حمایتی از برترین‌های جشنواره اظهار کرد: جشنواره خوارزمی مورد حمایت بوده و کارهای ویژه مورد توجه هستند که  در این راستا ۲۵ شرکت‌ دانش‌بنیان پروژه‌ها را رصد کرده و قول حمایت از پروژه‌های برتر دانش‌آموزان را داده‌اند، لذا دانش آموزان پس از اختتامیه رها نخواهند شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش گفت: قبلا رقابت‌ها بین بهترین دانش‌آموزان بود، اما اکنون دانش‌آموزان در همه مدارس از دولتی، استعدادهای درخشان و نمونه دولتی در این رقابت‌ها در سطح همان مدارس شرکت می‌کنند.

وی تصریح کرد: نکته قابل توجه دیگر، توجه ویژه به دانش‌آموزان استثنایی است. در این جشنواره، ۳۹ دانش‌آموز با شرایط خاص در رقابتی منحصر بفرد شرکت کرده‌اند که در اختتامیه حضور دارند؛ کارهای آن‌ها تا حدی تعجب‌برانگیز بود که همه را تحت تأثیر قرار داد.

یزدانی اظهار کرد: با توجه به تنوع محورهای جشنواره، هر محور ارزیابی‌ و داوری‌های خاص خود را دارد. تمامی این ارزیابی‌ها در مرحله مدرسه و سپس در مراحل منطقه‌ای و کشوری با کمک اساتید دانشگاه انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: ما برنامه‌هایی برای برگزیدگان داریم. با بنیاد نخبگان مکاتباتی شده تا امتیازی در جشنواره جوان و همچنین جشنواره‌های متنوع دیگر برای این دانش‌آموزان در نظر گرفته شود.

مدیرکل دفتر آموزش دوره متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش گفت: از اصحاب رسانه تشکر می‌کنیم که با پوشش این جشنواره، امید و نشاط را به کشور تزریق می‌کنند. هدف ما فراهم کردن شرایطی است که دانش‌آموزان به خودباوری و توانمندی دست یابند و خود را برای بهبود جامعه آماده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha