• پنجشنبه / ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99122821631
  • خبرنگار : 50177

دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد:

ابتلای ۱۹۷ مورد جدید به کرونا ویروس و بدون فوتی در لرستان

ابتلای ۱۹۷ مورد جدید به کرونا ویروس و بدون فوتی در لرستان

ایسنا/لرستان دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان از ابتلای ۱۹۷ مورد جدید به کرونا ویروس در استان خبر داد.

مریم کوشکی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری ویروس کرونا تا پایان روز بیست و ششم اسفندماه ۲۴۳ هزار و ۷۹۵ نمونه تست ارسالی انجام شده است.

وی تصریح کرد: از این تعداد ۲۴۲ هزار و ۱۴۵ نمونه تست جواب داده شده که ۷۰ هزار و ۹۸۱ نمونه تست مثبت بوده است.

معاون بهداشتی و دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: متأسفانه تاکنون بر اثر بیماری کرونا ویروس ۱۳۶۳ نفر در استان جان خود را از دست داده‌اند.

کوشکی یادآور شد: افزایش موارد ابتلا و بستری در استان و دید و بازدید نوروزی و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی زنگ خطر جدی خیز کروناست.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: میزان موارد بستری و مشکوک در بیمارستان‌های استان ۱۷۸ نفر گزارش شده است.

وی با بیان اینکه از شهروندان درخواست داریم از سفر به استان‌ها و شهرهای نارنجی و قرمز اجتناب کنند، تأکید کرد: شهروندان لرستانی ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی در صورت داشتن هرگونه علائم سرماخوردگی برای انجام نمونه‌گیری به مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعته مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، بر اساس آمار روزهای بیست و پنجم و بیست و ششم اسفندماه ۱۹۷ مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس  و بدون فوتی گزارش شده است.

انتهای پیام

 
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha