• دوشنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99122519004
  • منبع : نمایندگی مازندران

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد

راه‌اندازی بیستمین مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در مازندران

راه‌اندازی بیستمین مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در مازندران

ایسنا/مازندران معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران از کسب موافقت تاسیس و راه‌اندازی بیستمین مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مازندران با عنوان مرکز تحقیقات گیاهان دارویی خبر داد.

مجید سعیدی با بیان اینکه موافقت اصولی برای تاسیس و راه‌اندازی بیستمین مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مازندران با عنوان مرکز تحقیقات گیاهان دارویی کسب شده است، اظهار کرد: با توجه به ویژگی‌ها و توانمندی‌هایی که استان مازندران در حوزه زیست محیطی و انسانی دارد امیدواریم که این مرکز به‌عنوان یک مرکز مهم در سال‌های آتی فعالیت‌های موثر در این حوزه ارائه بدهد.

سعیدی افزود: بر اساس ارزیابی وزارت بهداشت درباره تحقیقاتی که دانشگاه‌های کشور در حوزه بیماری کووید۱۹ در یک سال اخیر انجام دادند، دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حوزه تحقیقات و فناوری از نظر تعداد طرح‌های تحقیقاتی و مقالات منتشر شده در حوزه کرونا در سطح کشور رتبه ششم را کسب کردیم که البته با توجه به نسبت تعداد اعضا هیات علمی در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها رتبه اول را داریم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: دانشگاه  علوم پزشکی مازندران از نخستین دانشگاه‌هایی بود که بلافاصله پس از شیوع کرونا فضای لازم برای انجام تحقیقات و پژوهش را طراحی کرد و وارد فعالیت شد و تاکنون از حدود ۵۰۶ طرح تحقیقاتی دریافت شده، ۴۲۴ طرح تصویب شد که بخشی از آن به مرحله اجرا رسیده و بقیه طرها نیز در حال طی کردن مراحل است. 

سعیدی ادامه داد: تعداد اعضای هیأت علمی دانشگاه حدود ۴۸۰ نفر است که به ازای هر عضو بیش از یک تحقیق در حوزه کووید انجام شد و حدود ۱۴۶ مقاله به مرحله چاپ رسید که ۹۵ مورد آن در رده اول، ۱۴ مقاله در رده دوم و ۳۷ مقاله هم در رده‌های دیگر چاپ قرار دارند.

وی یادآور شد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان توانست کمبود مواد ضدعفونی کننده را برطرف کند، اما تاکنون درمان موثری برای کرونا به تایید نرسیده است.

سعیدی گفت: امیدواریم با راه‌اندازی و فعالیت مرکز تحقیقات گیاهان دارویی به موفقیت‌های خوبی در استان دست پیدا کنیم همان‌طور که مرکز تحقیقات جامع سرطان مازندران که خدمات بسیار موثری به جامعه پزشکی ارایه می دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha