علی فولیان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به احداث سد لاستیکی تصریح کرد: باغستان سنتی قزوین یک میراث کهن و ثبتشده است و سرمایهای برای استان قزوین محسوب می شود که اجازه میدهد شهر نفس بکشد و همچنین خطر سیلاب را کنترل میکند.
وی افزود: سیاستهای نامدیران، جاده کشی غیرضروری، تغییر کاربری که گاهی بهوسیله رانت صورت گرفته است، آتشسوزیهایی که گاهی عمدی بوده و کمبود آب ازجمله عوامل مهمی است که در تخریب باغستان نقش داشتند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین اظهار کرد: ما از باب وظیفه صیانت از حقوق عامه که بر عهده دادستان است به این موضوع ورود کردیم، باغستان خودش متولی، شورا و هیئتمدیره دارد و باید تصمیمگیریهای لازم آنجا صورت بگیرد اما بررسیهای ما نشان میدهد که اگر به اقدامات و تصمیمات آنها بسنده کنیم باغستان تا چند سال دیگر از بین میرود.
وی بیان کرد: در اجرای دستورالعمل حفظ حقوق بیتالمال یک کمیته تحت عنوان کمیته صیانت از باغستان سنتی قزوین را تشکیل دادیم که کلیه معضلات و کمکاریها را در این کمیته بررسی میکنیم، هر هفته بازدیدهایی از باغستان و رودخانههای تأمینکننده حق آبه باغستان صورت میگیرد، پیگیر هستیم و اگر برداشت غیرمجازی صورت بگیرد با متخلفین برخورد میشود.
فولیان تأکید کرد: حسب اطلاع ما سد لاستیکی پیوست زیستمحیطی ندارد اما باید بررسیها کامل شود، با توجه به صحبتهای کارشناسان محیطزیست آنجا پیوست زیستمحیطی ندارد و ما در حال بررسی هستیم که اگر ثابت شود پیوست زیستمحیطی ندارد و مخاطراتی برای باغستان دارد از ادامه روند آن جلوگیری خواهیم کرد اما اگر فاقد اشکال باشد میتوانند به کار خود ادامه دهند.
انتهای پیام
نظرات