علی محمد صالحینسب در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای لایحه بودجه سال آینده شهرداری خرمآباد، بررسی آیتمهای مختلف فروش املاک را برای کارهای عمرانی درنظر گرفتهایم.
وی ادامه داد: در این راستا فروش زمینهای پادگان ۰۷، زمینهای قاضی و پروژه مهستان را پیشبینی کردهایم.
صالحی تأکید کرد: با توجه به شرایط خوشبین هستیم که این کار سرانجام خوبی در بحث بودجه داشته باشد و بتوانیم پروژههایی را اجرا کنیم.
رئیس کمیسیون بودجه، تشکیلات و منابع انسانی شورای شهر خرمآباد در ادامه گفت: بودجه پیشنهادی شهرداری ۷۵ درصد رشد داشته و به ۴۲۵ میلیارد تومان با سازمانها و بدون سازمانها به ۳۶۶ میلیارد رسیده است.
وی مدعی شد: امسال بیشترین تحقق بودجه را در سالهای عمر شهرداری خرمآباد داشتهایم و این کار بسیار بزرگی است.
صالحینسب تصریح کرد: تحقق بودجه در ۹ ماهه امسال ۷۷ درصد بوده و با توجه به پیشبینیها به بالای ۱۰۰ درصد هم خواهد رسید.
انتهای پیام
نظرات