هادی باباییمهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای اجرای این طرحهای اشتغالزا که زمینه اشتغال ۱۴۵ نفر را فراهم کرده، بیش از ۱۶۰ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی خرد در سطح روستاها و شهرهای استان قرار گرفته است.
وی پرورش و تولید دام و طیور، تولید فرش دستباف، تولید محصولات چرمی، تولید دستمال کاغذی، مجتمع گردشگری و بوم گردی، تولید پوشاک، لباس کودک و ماسک، تولید شیشه خم اتومبیل، تولید صنایع چوبی، پرورش و تولید قارچ خوراکی، تولید رنگ و رزین، تولید محصولات گلخانهای و گیاهان دارویی را از جمله موارد مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل ذکر کرد و افزود: آمادهسازی این طرحها برای افتتاح، امید تازهای در مناطق کمتر توسعه یافته استان ایجاد کرده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل حمایتهای قرضالحسنه از اشتغال خرد و کوچک را جز برنامههای اصلی این نهاد مالی ذکر کرد و ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید به معنای واقعی تسهیلات حمایتی پرداخت کرده و با اعطای وامهای قرضالحسنه، رونق فعالیت سالم اقتصادی توأم با اشتغال را دنبال میکند.
وی پرداخت تسهیلات به طرحهای اشتغالزا و تولیدی در قالب استراتژی سهگانه «هر روستا یک محصول»، «روستای بدون بیکار» و «صندوقهای خرد زنان روستایی» را از جمله راهبردهای تدوین شده برای صندوق کارآفرینی امید ذکر کرد و گفت: این صندوق با سقف اعطای ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات برای هر طرح، گامی اساسی در حمایت از طرحهای اشتغالزا برداشته است.
باباییمهر، تسهیل در ضمانت وام و پذیرفتن محل اجرای خود طرح به عنوان وثیقه را از جمله اقدامات آسان سازی برای اعطای تسهیلات به طرحهای اشتغالزا در استان اردبیل اعلام و بیان کرد: پس از اعطای تسهیلات نیز موارد اشتغال در کارگاههای دریافت کننده تسهیلات قرضالحسنه از این صندوق رصد و بازرسی میشود.
انتهای پیام
نظرات