• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99111410622
  • منبع : نمایندگی همدان

رونمایی از نسل جدید جلیقه ضدگلوله کلاس IIIA در همدان

رونمایی از نسل جدید جلیقه ضدگلوله کلاس IIIA در همدان
عکس تزئینی است

ایسنا/همدان امروز -سه شنبه ۱۴ بهمن ماه- همزمان با سومین روز از ایام الله دهه فجر از نسل جدید جلیقه ضد گلوله کلاس IIIA، دستگاه ضدعفونی کننده ازن‌ساز و آنتی باکتریال و یک نوع گیاه در جلوگیری از فرسایش خاک در همدان رونمایی شد.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان در این آیین گفت: امروز می‌خواهیم از جوانانی تجلیل کنیم که راه را برای آینده ما باز می‌کنند و مایه افتخار استان هستند. شاید قبل از انقلاب اسلامی، وقتی صحنه‌های تیره و تاریک را می‌دیدیم باورمان نمی‌شد که روزی در زمینه‌های مختلف استقلال به دست آوریم.

 سردار مظاهر مجیدی افزود: نخست وزیر دولت طاغوت با تمسخر به ما گفته بود که ایرانی‌ها توان ساخت کوچکترین وسایل را هم ندارند، چه برسد در فناوری‌های جدید ورود کنند، در واقع آنها می‌خواستند شرافت، بزرگی و بزرگ منشی مردم ایرانیان را فرو بشکنند اما خداوند کمک کرد و با پیروزی انقلاب اسلامی توانستیم راه بزرگی را برای آینده خود باز کنیم.

وی با بیان اینکه سه اصل خداباوری، خودباوری و مردم‌باوری باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد، خاطرنشان کرد: این روزها سالگرد عملیات والفجر ۸ است و این عملیات در جایی انجام شد که کسی باور نمی‌کرد آنجا بتوان عملیات نظامی انجام داد، در حقیقت اراده بر این بود که باید این عملیات برای حفظ نظام اسلامی انجام گیرد.

مجیدی با اشاره به اینکه اینکه توانستیم انقلاب اسلامی را با اراده مردم خود به ثمر برسانیم و در جایی که ابرقدرت‌های شرق و غرب عنوان داشتند دین افیون ملت‌هاست، کسی باور نمی‌کرد در آن شرایط حاکم بر جهان حکومت دینی ایجاد شود، اظهار کرد: وقتی جهان در شرایطی بود که نامی از دین نبود با پیوند امت و امام به سمت برپایی انقلاب دینی رفتیم و خداوند نیز به این مسیر عنایت داشت. خیلی‌ها منتظر بودند بعد از مدتی این انقلاب به سمت یکی از ابرقدرت‌ها برود و تاریخ جهان بر این باور بود که هر انقلابی مانند انقلاب فرانسه برای تداوم خود باید به یکی از قدرت‌های بزرگ تکیه می‌کرد.

وی ادامه داد: خیلی‌ها منتظر بودند ببینند ما به کجا می‌خواهیم تکیه کنیم اما با شعار «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» پیش رفتیم و ادامه این شعار برای استکبار خطرآفرین شد و آنها کم کم متوجه شدند این انقلاب روش و مسیر دیگری دارد بنابراین شروع به توطئه‌چینی کردند که البته خوشبختانه توطئه‌ها را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشتیم.

فرمانده سپاه همدان با بیان اینکه در جنگ نابرابر تحریم علیه کشور به خودباوری رسیدیم و آنچه امروز و آینده می‌تواند انقلاب را به مقصد برساند همین شعار خودباوری است، مطرح کرد: خوشبختانه امروز در حوزه‌های مختلف نظیر صنایع، پزشکی و دانش‌بنیان به پیشرفت‌های زیادی دست یافته‌ایم که حتی در ارتباط با بیماری کرونا خود به ساخت واکسن داخلی دست یافته‌ایم.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالحسین(ع) همدان نیز گفت: برنامه‌های بسیج در علم و فناوری در چهار محور پیاده می‌شود و ما به دنبال این هستیم گفتمان علمی در جامعه غالب شود چراکه رشد کشور در پیشرفت علم است.

ولی ابراهیمی با بیان اینکه تقویت بنیه علمی بسیجیان بسیار مهم است و به دنبال پرورش بسیجیان در تراز انقلاب اسلامی هستیم، اظهار کرد: کمک به مدیریت دانش، توان و چرخه علمی کشور از موضوعات حائز اهمیت است به طوریکه تولید علم در کشور به خوبی صورت می‌گیرد اما برای اینکه علم به سفره‌ها بیاید باید تبدیل به فناوری شود و فناوری نیز تولید ثروت کند که در این راستا به دنبال عملی کردن ایده‌های بسیجیان هستیم.

وی با اشاره به اینکه کمک به تحول به ویژه در علوم انسانی مهم است چراکه بسیاری از مبانی علمی برگرفته از علوم غربی است و نمی‌تواند انسانی در تراز اسلامی تربیت کند، بنابراین به دنبال تربیت انسانی در تراز اسلامی هستیم، مطرح کرد: خوشبختانه ایران امروز دستاوردهای زیادی به دست آورده و این نتیجه تلاش جوانان است. قبل از انقلاب اسلامی رتبه علمی ما در جهان ۵۲  بود اما در حال حاضر ۱۶ است و در منطقه نیز رتبه اول را داریم.

ابراهیمی با بیان اینکه افقی که مقام معظم رهبری در ۵۰ سال آینده ترسیم کردند این است که به رتبه اول علمی در جهان برسیم که امیدواریم به همت نخبگان و مسئولان محقق شود چراکه دست یافتنی  است، به رتبه ۱۷ ارجاعات علمی ایران در جهان اشاره کرد و یادآور شد: قبل از انقلاب اسلامی تعداد اعضای هیئت علمی ۹۲۸۲ نفر بودند اما امروز به ۸۰ هزار نفر رسیده‌ اند.

وی با اشاره به اینکه نرخ باسوادی ایران قبل از انقلاب ۴۷ درصد بوده و در حال حاضر نزدیک به ۹۰ درصد از نعمت سواد برخوردار هستند، خاطرنشان کرد:‌ در حوزه سلول‌های بنیادی رتبه دوم، غنی‌سازی اورانیوم رتبه چهارم و المپیادهای جهانی رتبه هشتم را داریم.

طرراح و سازنده جلیقه ضد گلوله کلاس IIIA نیز با بیان اینکه این جلیقه در حال حاضر در انحصار کشور آمریکا اما توانستیم آن را بسازیم، اظهار کرد:‌ قیمت این جلیقه در دنیا ۳۰ میلیون تومان است که ما آن را به زیر ۱۵ میلیون تومان رسانده‌ایم.

میلاد آراسته با اشاره به اینکه این جلیقه ۱۸ لایه دارد و نسبت به موردهای مشابه در جهان، هم لایه‌های بیشتری دارد و هم سبک‌تر است، گفت: داستان ما قصه رنج و ما می‌توانیم است، متأسفانه گاهی خبری ناراحت کننده مبنی بر اینکه نیروهای مرزبان ما شهید شدند را می‌شنویم که لباس ضدگلوله نداشتند.

وی با اشاره به اینکه طبق آمار موجود امسال ۳۶ مرزبان به علت نداشتن جلیقه ضدگلوله شهید شدند و محصول ما می‌تواند جلوی آن را بگیرد، افزود:‌ جلیقه ما از لحاظ وزن ۴۵ درصد سبک‌تر، قیمت آن کمتر و سطح پوشش آن نیز ۵۳ درصد بیشتر از نمونه مشابه است.

علی حیدری، دیگر مخترع نیز که دستگاه ازن ساز و آنتی باکتریال ساخته است، اظهار کرد:‌ ما چهار مدل دستگاه استریل ساختیم که مربوط به استریل دست، آب، هوا و ماسک است؛ دستگاه استریل دست در مکان‌های عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرد و بدون نیاز به ماده اصلی تنها با آب و برق و هزینه کم می‌توان استریل دست را انجام داد.

وی با بیان اینکه دستگاه استریل آب در داخل منازل کاربرد دارد که در ضدعفونی میوه، خوراکی، و لباس‌ها مؤثر است، افزود: ضدعفونی کننده هوا برای مکان‌های عمومی ساخته شده که خودکار شبانه روشن می‌شود و مکان را در یک ساعت استریل کرده و صبح وقتی کسانی در آنجا حضور می‌یابند می‌توانند اکسیژن خالص تنفس کنند در ضمن دستگاه استریل ماسک در استفاده کادر درمان خیلی مهم است.

وی با اشاره به اینکه این دستگاه ۳۰۰۰ برابر سریع‌تر و ۴۷ برابر برتر از الکل و کلر می‌تواند محیط راضدعفونی کند، ادامه داد:‌ قیمت آن در جهان ۳۰ میلیون تومان است که در انحصار کشور کره بوده اما ما توانستیم با یک میلیون و ۸۰۰  هزار تومان این محصول را تهیه کردیم که امروز خوشبختانه تولید انبوه آن آغاز شده است.

حمید سلیمی، دیگر مخترع در حوزه منابع طبیعی که تولید گیاهی مؤثر در جلوگیری از فرسایش خاک را داشت، اظهار کرد:‌ گیاهی را پرورش دادیم که سه سال روی آن تحقیق شده است. این گیاه از فرسایش خاک جلوگیری کرده و رطوبت خاک را تأمین می‌کند و می‌تواند در جلوگیری از رانش زمین مؤثر باشد. این گیاه در حوزه پزشکی و درمان سرطان پوست بسیار مؤثر است.

وی با بیان اینکه امروز روی اصلاح ژنتیکی آن کار می‌کنیم تا تبدیل به خوراک دام شود، چون در حال حاضر نسبت به خوراک دام کمبود داریم، خاطرنشان کرد: این گیاه در کشور وجود دارد اما ثابت کردیم که می‌توان آن را در مناطق سرد و خشک هم رشد دهیم و تنها به مناطق گرمسیری مربوط نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha