دکتر امیرحسین نقی پور گفت: اکیپ های جهادی اداره کل دامپزشکی استان شامل ۱۲ نفر در قالب سه اکیپ صبح امروز برای انجام واکسیناسیون و ارائه خدمات رایگان به عشایر این استان که در مناطق جنوبی کشور از جمله استان های خوزستان، ایلام و لرستان مستقر هستند اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون دامها به منظور پیشگیری از انتشار و انتقال بیماری های واگیر انجام میشود، گفت: اکیپهای جهادی این اداره کل هرساله برای انجام مایه کوبی دام های عشایراین استان که در مناطق جنوبی کشور مستقر هستند، اعزام میشوند.
نقی پور با اشاره به انواع واکسنهای دامی استفاده شده در این طرح، تصریح کرد: این اکیپ ها به مایهکوبی دامهای عشایر علیه بیماریهای آبله، شاربن، طاعون نشخوارکنندگان کوچک، تب برفکی و بروسلوز خواهند پرداخت.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: با توجه به اینکه عشایر همدان در فصل سرما و به منظور زمستان گذرانی، دامهای خود را به استانهای گرمسیر مانند خوزستان، ایلام و لرستان مهاجرت می دهند، برای همین اداره کل دامپزشکی استان همدان نیز به منظور پیشگیری از انتشار و انتقال بیماریهای واگیر دامی به استان همدان و استانهای مسیر کوچ در فصل قشلاق دامهای عشایر را بر علیه انواع بیماری ها با اعزام اکیپهای فعال مایهکوبی میکند.
نقی پور مدت زمان این طرح را ۶۰ روز برشمرد و خاطر نشان کرد: پرسنل جهادی اداره کل دامپزشکی استان همدان به صورت فشرده و جهادی در دو نوبت صبح و عصر اقدام به مایهکوبی این دامها خواهند داشت.
وی گفت: کارشناسان دامپزشکی اعزام شده علاوه بر واکسیناسیون دام، کلاسهای آموزشی نیز برای عشایر تشکیل خواهند داد تا در کنار عملیات واکسیناسیون، آموزش لازم برای جلوگیری از انتشار بیماریهای دامی به عشایر ارائه شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، نقی پور واکسیناسیون به موقع دامها را مهمترین روش پیشگیری از بیماریهای دامهای سبک دانست و از دامداران و عشایر خواست تا همکاری لازم را با اکیپهای دامپزشکی داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات