• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99111410514
  • خبرنگار : 50214

معاون دادستان استان:

فعالیت اصناف یزد در فضای مجازی ساماندهی می‌شود

فعالیت اصناف یزد در فضای مجازی ساماندهی می‌شود

ایسنا/یزد معاون دادستان عمومی و انقلاب یزد با بیان این که اولین قدم در جهت کاهش آسیب‌های فضای مجازی پیشگیری است، گفت: فعالیت اصناف یزد در فضای مجازی ساماندهی می‌شود.

«محمد نعیمی نژاد» در دومین جلسه قرارگاه مشترک فضای مجازی استان یزد با بیان اینکه تمام فعالیت ها در فضای مجازی در دو موضوع اصلی کنشی و واکنشی خلاصه می شود، گفت: اولین و مهمترین اقدام در حوزه کاهش آسیب های فضای مجازی پیشگیری است که باید قبل از بحرانی شدن و رسیدن موضوع به نهادهای امنیتی و پلیسی اجرا شود.

وی افزود: تعریف یک شکل و فرآیند نظامند در خصوص نحوه فعالیت افراد و اصناف در فضای مجازی می تواند این آگاهی را به فعالین صنفی بدهد که انجام چه فعالیت هایی می تواند مشکلاتی را برای آن ها به همراه داشته باشد.

معاون دادستان عمومی و انقلاب یزد گفت: با همکاری اتاق اصناف و دستگاه های متولی باید پیج های مربوط به اصناف استان شناسنامه دار شده و از فعالیت های مشروع و قانونی آنها حمایت شود.

وی اظهار کرد: قطعا در این مسیر  باید به بحث آموزش اصناف در خصوص نحوه حضور و فعالیت آن ها در فضای مجازی توجه شود.

نعیمی نژاد با بیان اینکه نحوه حضور و فعالیت اصناف در فضای مجازی باید متناسب با حوزه فعالیت آن ها باشد، تصریح کرد: این موضوع در خصوص باشگاه های ورزشی و آتلیه های عکاسی در اولویت قرار دارد.

وی با اشاره به پیشرفت های حوزه فناوری اطلاعات برلزوم آینده پژوهی در این حوزه تاکید کرد و افزود: باید حداقل در استان برنامه ای را در جهت مقابله و کاهش آسیب های حاصل از آن با لحاظ سطوح سه گانه پیشگیری تدوین کرد.

معاون دادستان عمومی و انقلاب یزد تصریح کرد: راه اندازی مرکز حامی زنان و کودکان بزه دیده در فضای مجازی از جمله اقدامات صورت گرفته است که سعی شده با حفظ هویت مددجو، از فرد بزه دیده حمایت های حقوقی و مشاوره ای لازم صورت گیرد. هدف مرکز حامی در سه نکته خلاصه می شود؛ افزایش هوشیاری آسیب دیدگان بالقوه، مسئولیت پذیری آزارگران و بزهکاران مجازی و در نهایت مشارکت و پویاسازی جامعه مدنی منفعل.

وی با بیان اینکه نباید افرادی که فعالیت های غیر اخلاقی و ضدفرهنگی در فضای مجازی دارند را معاند نظام تلقی کرد، افزود: بررسی ها نشان می دهد بیشتر افرادی که در فضای مجازی به بیراهه رفته اند افرادی معمولی بوده که از مشکلات و آسیب هایی در فضای حقیقی رنج می برند و بعضا به فضای مجازی پناه برده اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، نعیمی نژاد در پایان گفت: دسترسی آسان به فضای مجازی بدون نظارت های کافی  باعث شده تا کودکان و نوجوانان  به راحتی در این فضا مشارکت داشته و متاسفانه الگو گیری منفی از این فضا آن ها را دچار آسیب کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha