• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99111410380
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

آغاز طرح ملی کودکان سایبری در چهارمحال و بختیاری

آغاز طرح ملی کودکان سایبری در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس پلیس فتای چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح ملی مردمی کودکان سایبری در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: این طرح از روز ۱۳ بهمن‌ماه در استان از شهرستان بن آغاز شده است و به مدت هفت روز ادامه خواهد داشت.

سرهنگ مرتضی عسگری ۱۴ بهمن‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا، دانش‌آموزان به‌صورت غافلگیرانه وارد فضای مجازی شدند و این در حالی است که پیوست‌های فرهنگی لازم و آموزش‌های سواد رسانه‌ای را دریافت نکرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه پلیس فتا از ابتدای امر آمادگی خود را برای همکاری با آموزش و پرورش استان اعلام کرده است، افزود: این همکاری به‌منظور کاهش آسیب‌ها صورت می‌گیرد، چرا که معلمان هیچ‌گاه سنگر آموزش را خالی نکرده و رسانه‌ای در اختیار نداشته‌اند تا فعالیت‌هایشان را به‌صورت علنی به آحاد جامعه اطلاع دهند.

عسگری با بیان اینکه از سوی پلیس فتا کارگاه‌های فضای مجازی در شبکه شاد و با همکاری والدین دانش‌آموزان برگزار شده است، ادامه داد: خوشبختانه تعامل و همکاری خوبی با آموزش و پرورش و خانواده‌ها انجام شده و کارگاه‌ها به‌صورت یک روز در میان برگزار می‌شود، به‌علاوه مستندات خوبی با تاکید بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب خطاب به معلمان در ابتدای سال، ضبط‌شده است.

رئیس پلیس فتای چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح ملی مردمی کودکان سایبری در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: این طرح از روز ۱۳ بهمن‌ماه در استان از شهرستان بن آغاز شده است و به مدت هفت روز ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح، برای هر روز یک عنوان ذکر شده و به آن پرداخته خواهد شد، اضافه کرد: ارتقای سطح دانش و مهارت استفاده از فضای مجازی، راهکارهای تاثیرگذار برای ایمن‌کردن فرزندان، ایجاد گفتمان سواد رسانه‌ای مبتنی بر آموزش‌های پیشگیری از وقوع جرایم سایبری در کشور از نتایج این طرح خواهد بود.

رئیس پلیس فتای چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: مزاحمت‌های اینترنتی، انتشار اطلاعات خصوصی افراد، نشر اکاذیب و اطلاعات خصوصی با ورود دانش‌آموزان به فضای مجازی در این ایام افزایش یافته است.

عسگری با اشاره به اینکه دانش‌آموزان نخبه بیشتر گرفتار تله‌های فضای مجازی می‌شوند، تاکید کرد: مشاهده می‌شود در بسیاری از موارد این افراد از تکنولوژی در راه نامناسب استفاده می‌کنند، باید گفت که ایجاد پرونده برای کودکان و محصلات پسندیده نبوده چرا که انگیزه وی برای تحصیل از بین می‌رود و تلاش کرده‌ایم تا پرونده‌های ارجاعی این طیف سنی را از طریق میانجی‌گری حل کنیم اما این موضوع تکلیف را از سمت والدین کم نمی‌کند.

وی با بیان اینکه ایران از سال ۱۳۷۲، به کنوانسیون حقوق بین‌المللی کودک پیوسته است، اظهار کرد: در کشور ما به موضوع کودکان پرداخته نشده است، این در حالی است که در کشورهای دیگر به افراد اجازه داده نمی‌شود به هر محتوایی دسترسی داشته باشند.

رئیس پلیس فتای چهارمحال و بختیاری به سایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اشاره و خاطرنشان کرد: والدین به این سایت مراجعه کرده و بازی‌هایی متناسب با سن کودکان انتخاب کنند و از هر سایتی برای دانلود بازی استفاده نکنند.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha