• دوشنبه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99111309552
  • خبرنگار : 71511

هم‌اندیشی مدیران رسانه‌ای جهت بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب

هم‌اندیشی مدیران رسانه‌ای جهت بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب

جلسه هم‌اندیشی مدیران رسانه‌ای جهت بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب برگزار شد.

به گزارش ایسنا، جلسه هم‌اندیشی مدیران رسانه‌ای جهت ارائه پیشنهادات برای نحوه برگزاری مراسم بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب با حضور مدیران و خبرنگاران رسانه‌ ها به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

در این جلسه نصرت الله لطفی قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اعلام برنامه های پیش بینی شده برای جشن پیروزی انقلاب در فضای مجازی و حقیقی مثل پویش های مجازی و یا مراسم گلباران و عطر افشانی اظهار کرد: بخش عمده فعالیت ها لازم برنامه ریزی شده اما کافی نیست؛ به همین دلیل از اصحاب رسانه دعوت کردیم تا نظرات خود را برای هرچه بهتر برگزار شدن این برنامه اعلام کنند. 

وی یادآور شد: همواره از یک طرف اهمیت ویژه ۲۲ بهمن وجود داشته و از یک طرف دشمن همیشه شیطنت هایی را انجام می داده که در روز  ۲۲ بهمن با حضور پرشور مردم در راهپیمایی این روز آن شیطنت ها خنثی می شد.

لطفی با اشاره به شرایط ویژه مراسم امسال به دلیل اپیدمی کرونا در کشور گفت: برای برگزاری مراسم امسال چاره ای نبود، یا باید فراخوان راهپیمایی اعلام می شد که به خاطر کرونا امکانش نبود؛ یا باید حضور در میادین با فاصله اجتماعی طرح می شد که به خاطر کرونا مخالف هایی داشت. بحثی که الان مطرح است و نظرات مخالف و موافق هم دارد راهپیمایی خودرویی است. دغدغه راهبندان شدن وجود دارد  و بر این اساس طرح راهپیمایی موتوری عنوان شد که این طرح هم یعنی بخشی از مردم را از شرکت در این راهپیمایی محروم کردن. ایراد این است که همه موتور ندارند، پیرها و کودکان نمی توانند شرکت کنند؛ در حالی که این جشن متعلق به همه مردم است.

وی یادآوری کرد که طرح دیگر راهپیمایی محله ای بوده است تا هر کسی در محله خود در راهپیمایی حضور پیدا کند.

لطفی گفت: این موضوعات را داریم بررسی می کنیم؛ هرچند که فعلا اعلام کرده ایم راهپیمایی خودرویی و موتوری است.

در بخشی از این نشست علی متقیان مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران با تبریک دهه فجر و میلاد حضرت صدیقه کبری (س) گفت: نقش زنان در پیروزی انقلاب بسیار اساسی و پررنگ و اثرگذار بود. بعضی از افراد به بهانه مذهبی در آن زمان حضور خانم ها در راهپیمایی ها را منع و شرکت آنان را در تظاهرات خلاف موازین اسلامی می دانستند اما حضرت امام (ره) در پیامهای متعدد ضمن تاکید بر حضور بانوان در راهپیمایی ها براهمیت نقش بانوان تاکید داشتند.‌

وی ادامه داد: همان طور که اسلام به زنان جایگاه ویژه ای داد، امام (ره) هم در زمان انقلاب به جایگاه ویژه زنان اشاره و بر آن تاکید داشتند. 

این فعال رسانه‌ای گفت: انتظار می رود با توجه به همزمانی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز مادر ستاد برگزاری دهه فجر به نقش زنان و مادران در پیروزی  انقلاب توجه بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha