• چهارشنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99110805660
  • منبع : نمایندگی سمنان

مرمت دالان رحمت‌الهی کدیور سمنان

مرمت دالان رحمت‌الهی کدیور سمنان

ایسنا/سمنان رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان از آغاز مرمت دالان رحمت‌الهی در بافت تاریخی کدیور شهر سمنان خبر داد.

حمیدرضا دوست‌محمدی 8 بهمن‌ماه 1399 با اعلام این خبر افزود: این عملیات مرمتی توسط اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان و با مشارکت شهرداری سمنان آغاز شده است.

وی ادامه داد: در این مرحله از عملیات مرمتی، استحکام‌بخشی پی دالان، بدنه‌سازی و اندود داخلی دالان و سبک‌سازی و دوخت و دوزهای بام و ایزوله مجدد بام دالان با کاه‌گل و آجر فرش کف بام انجام می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان با اشاره به اینکه خانه تاریخی رحمت‌الهی و دالان جزو بناهای با ارزش بافت تاریخی شهر سمنان محسوب می‌شود، افزود: حفاظت و رفع خطر با رویکرد پاسداشت فرهنگی‌تاریخی در اولویت کاری است.

دوست‌محمدی بیان کرد: ادامه روند رسیدگی به بافت تاریخی توسط متولیان شهری با نگاه حفاظت، مرمت و سامان‌دهی، فضاهای بافت تاریخی را آماده حیات دوباره می‌کند و محدوده بافت تاریخی و مالکان آن همانند همشهریان دیگر از حقوق اولیه خود بهره‌مند می‌شوند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان تأکید کرد: حفاظت از بافت ارزشمند تاریخی سمنان نیاز به همکاری مسئولان، مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد دارد.

بافت تاریخی سمنان با ۳۵۷ هکتار وسعت، از کهن‌ترین و مهم‌ترین بافت‌های تاریخی کشور است و دارای آثاری از دوره ایلخانی تا قاجار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha