• شنبه / ۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۱:۱۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99110301812
  • خبرنگار : 71604

دستیابی به سرنخ‌های بیوشیمیایی جدید در مورد نحوه ورود کروناویروس به سلول

دستیابی به سرنخ‌های بیوشیمیایی جدید در مورد نحوه ورود کروناویروس به سلول

پژوهشگران آمریکایی در بررسی‌های خود، به سرنخ‌های بیوشیمیایی جدیدی در مورد نحوه ورود کروناویروس به سلول‌ها رسیده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از انجمن پیشبرد علوم آمریکا،  بررسی‌های دو گروه پژوهشی نشان می‌دهد که کروناویروس ممکن است با کمک توالی‌های تازه شناسایی شده در گیرنده‌های سلولی، به سلول‌های انسانی وارد و در آنها تکثیر شود.

یافته‌های این دو گروه پژوهشی، تصویر کامل‌تری از فرآیندهای گوناگون سلولی را به نمایش می‌گذارد که کروناویروس را هدف قرار می‌دهند تا نه تنها به ویروس وارد شوند، بلکه به تکثیر و گسترش خود بپردازند.

همچنین نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که این توالی‌ها می‌توانند به عنوان اهداف درمانی جدید به کار بروند؛ اگرچه هنوز باید بررسی‌هایی در سلول‌ها و مدل‌های حیوانی صورت بگیرند.

دانشمندان می‌دانند که کروناویروس، به گیرنده ACE2 در سطح سلول‌های انسان متصل می‌شود و پس از آن به واسطه فرآیندی موسوم به "درون‌بری" یا "اندوسیتوز" (Endocytosis) به سلول راه می‌یابد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند که ویروس ممکن است با هدف قرار دادن گیرنده‌های دیگری موسوم به "اینتگرین‌ها" (integrins)، در فرایندهای دیگری مانند "خودخواری" یا "اتوفاژی" (autophagy) اختلال ایجاد کند. با وجود این، در مورد نحوه استفاده ویروس از اینتگرین‌ها در سطح بیوشیمیایی، اطلاعات زیادی از دست نیست.

پژوهشگران، فهرستی از درمان‌های آزمایشی مورد استفاده و داروهای مورد تایید را ارائه دادند که می‌توانند فعل و انفعالات میان کروناویروس و توالی‌های کوچک آمینواسید موسوم به "SLiMs" را هدف قرار دهند. آنها آزمایش‌های مولکولی نیز انجام دادند تا بفهمند آیا این آمینواسیدها با پروتئین‌هایی که به اتوفاژی و اندوسیتوز منجر می‌شوند، تعامل دارند یا خیر.

پژوهشگران دریافتند که دو SLiM در ACE2، به پروتئین‌های "SNX27" و "SHANK" متصل می‌شوند و یک SLiM در اینتگرین‌ β3، به دو پروتئین‌ که در اتوفاژی نقش دارند، متصل می‌شوند.

پژوهشگران باور دارند که روش آنها می‌تواند به شناسایی SLiMهای مشابه که به تکثیر ویروس‌های دیگر کمک می‌کنند و منجر به بیماری می‌شوند، کمک کنند.
این پژوهش، در مجله "Science Signaling" به چاپ رسید.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha