• جمعه / ۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99110301759
  • خبرنگار : 50046

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

رزمایش مشترک سپاه و ارتش مانوری بازدارنده در برابر تهدیدهای دشمنان بود

 رزمایش مشترک سپاه و ارتش مانوری بازدارنده در برابر تهدیدهای دشمنان بود

ایسنا/خراسان شمالی نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: رزمایش مشترک سپاه و ارتش توان موشکی ایران را به رخ کشاند.

رضا نوری در نماز عبادی و سیاسی جمعه بجنورد بیان کرد: این رزمایش مانوری بازدارنده برای تهدیدهای دشمنان و بدخواهان شد و زیاده خواهان را ساکت کرد.

وی افزود: شاید روزی این توان در ما نبود، شهرهای ما را بمباران می کردند و ما سلاح برای دفاع از خود نداشتیم اما اکنون به مدد دانش جوانان و دانشمندان کشور، موشک با برد دو هزار کیلومتر داریم که این توان موشکی نظام را بیمه کرده است.

به گفته نوری دشمن از این رزمایش و مانور قدرت، وحشت زده شده است.

وی خاطرنشان کرد:  در روزهای اخیر شاهد تهدیدهایی از طرف دشمن بودیم اما چیزی نگذشت که نیروهای سپاه و ارتش قدرت ایران اسلامی را نشان دادند.

حجت الاسلام و المسلمین نوری با اشاره به آیین تحلیف رییس جمهوری جدید آمریکا بیان کرد: دیگر کسی به آمریکا اعتماد نخواهد کرد و اتفاق های زمان انتخابات و پس از آن سبب شده تا آمریکا دیگر آبرویی نداشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha