حسین هاشمی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه حدود دو ماه است که عملیات پلاسمادرمانی در استان آغاز شده است، اظهار کرد: در مرحله نخست باید پزشک درخواست پلاسمادرمانی را برای بیمار صادر کند، اما تاکنون افراد مبتلاشده به کرونا و بهبودیافته از این امر استقبال خوبی نکردهاند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۸ نفر از افراد مبتلا به کروناویروس بهبودیافته برای اهدای پلاسمای خود به سازمان انتقال خون مراجعه کردهاند، افزود: باید دقت داشت که از زمان بهبودی و ورود به اجتماع باید ۲۸ روز سپری شده باشد.
مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه پلاسمای بهبود یافتگان ویروس کرونا به دلیل وجود پادتن ضد ویروس برای نجات بیماران مفید است، ادامه داد: پس از طی شدن این مدت زمان، بار دیگر آزمایشی از فرد مبتلاشده بهبودیافته گرفته میشود، باید آنتی بادی، و IGG بالا و IGM خون فرد منفی باشد.
هاشمی با ابراز خرسندی از نتایج اهدای پلاسما تاکید کرد: تاکنون نتایج این اهدا مسرتبخش بوده و لازم به ذکر است که تزریق پلاسما به فرد مبتلاشده به کووید ۱۹ در مراحل اولیه بیماری نتیجهبخش بوده و زمانی که فرد دچار مشکلات حاد شده و به آی سی یو منتقل میشود، اثرگذار نیست.
مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: سن اهدای پلاسما نیز همانند اهدای خون از ۱۷ سال تا ۶۰ سال است.
انتهای پیام
نظرات