اولین جلسه کارگاه آموزشی معرفی کتاب «دین و افتخار یاری» با موضوع «فهم سوره مبارکه نصر» شب گذشته به همت اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان یزد و با همکاری مدرسه قرآن و عترت دانشگاه تهران برگزار شد.
مدرس این کارگاه که در راستای برگزاری اولین جشنواره هنر قرآنی دانش و با هدف چگونگی آموزش سوره مبارکه نصر توسط آموزگاران مدارس قرآنی استان یزد به دانشآموزان پایه اول تا ششم دبستان برگزار شد، «فاطمه علایی» از اساتید روشندل و برجسته قرآنی کشور بود.
جلسه دوم این کارگاه آموزشی فردا پنجشنبه دوم بهمن ماه از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ در فضای اسکای روم از طریق لینک https://www.skyroom.online/ch/qenmedu/qenyazd برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جشنواره هنر قرآنی دانش، کتاب «دین و افتخار یاری» ویژه آموزش مفاهیم سوره نصر به دانشآموزان پایه اول تا ششم دبستان در بهار ۹۹ توسط انتشارات قرآن و اهل بیت نبوت منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات