• سه‌شنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403111612185
  • خبرنگار : 50592

وزیر تعاون در حاشیه افتتاح یک نیروگاه خورشیدی در یزد:

الگوی تأمین مالی مردمی باعث افزایش اعتماد عمومی و توسعه کارآفرینی می‌شود

الگوی تأمین مالی مردمی باعث افزایش اعتماد عمومی و توسعه کارآفرینی می‌شود

ایسنا/یزد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: الگوی تأمین مالی مردمی و حمایت شرکت‌های بزرگ استانی، علاوه بر اینکه تأمین مالی پروژه‌های کلان را تسهیل می‌کند، باعث افزایش اعتماد عمومی و توسعه کارآفرینی نیز می‌شود.

احمد میدری عصر امروز، سه‌شنبه ۱۶ بهمن، در حاشیه مراسم افتتاح نیروگاه تجمیعی حمایتی «هزار خورشید ماندگار» منطقه خضرآباد، ویژه جامعه هدف بهزیستی استان یزد، در جمع خبرنگاران گفت: امروز شاهد بهره‌برداری از چندین طرح مهم در یزد بودیم که از جنبه‌های اقتصادی و اجتماعی نوآورانه محسوب می‌شوند و برای نخستین‌بار در کشور اجرا شده‌اند.

وی با اشاره به این که تأمین مالی این نیروگاه پنج مگاواتی از طریق تجمیع وام‌های خرد و اشتغال‌زایی اعطاشده به مددجویان بهزیستی انجام شده است، تصریح کرد: در این طرح، هزار وام خرد تجمیع شده تا بتوان چنین نیروگاهی را ایجاد کرد.

میدری اظهار کرد: بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، هر مددجو می‌تواند ماهانه حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در سال‌های اولیه و پس از آن مبالغ بیشتری را به‌عنوان درآمد اضافه بر مستمری دریافتی از سازمان بهزیستی دریافت کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: ابتکار علاوه بر حمایت از مددجویان، به کاهش ناترازی برق در کشور کمک می‌کند و یک الگوی جدید در مدیریت منابع و تأمین مالی به شمار می‌آید.

میدری با اشاره به این که یکی از چالش‌های رایج در سازمان بهزیستی و نهادهای حمایتی، بازپرداخت وام‌های دریافتی توسط افراد است، گفت: اما در این مدل تأمین مالی، با این مشکل مواجه نخواهیم شد.

وی با بیان این که در بازدید از شرکت تعاونی پیشگامان کویر یزد، نوآوری‌های قابل‌توجهی در حوزه‌های ترانزیت کالا، گمرک و ایجاد سردخانه مشاهده شد، تصریح کرد: این اقدامات بخش خصوصی تأثیر بسزایی در کاهش هزینه‌های انبارداری و گمرکی داشته و به‌طور مستقیم بر کاهش هزینه‌های تولید تأثیرگذار است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: الگویی که در یزد اجرا شده، در سایر مناطق کشور کمتر مشاهده می‌شود لذا تلاش خواهم کرد که این مدل در هیات دولت و سایر نهادهای تصمیم‌گیری مطرح شود.

میدری با اشاره به این که یکی از پیشنهادهای ارائه‌ شده، تأمین مالی نیروگاه‌های برق در شرق کشور بر اساس همین الگوی تأمین مالی مردمی و حمایت شرکت‌های بزرگ استانی است، اظهار کرد: این مدل نه‌ تنها تأمین مالی پروژه‌های کلان را تسهیل می‌کند، بلکه موجب افزایش اعتماد عمومی و توسعه کارآفرینی نیز می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن بیان این که در خصوص کالابرگ الکترونیکی، مقرر شده است که این طرح قبل از ماه مبارک رمضان اجرایی شود، تصریح کرد: دولت برای تأمین مالی آن برنامه‌ریزی کرده و در مرحله نخست، یارانه اعتباری برای حدود ۳۰ میلیون نفر در نظر گرفته شده است.

میدری در پایان افزود: افراد مشمول می‌توانند با استفاده از کالابرگ در ۲۰۰ هزار فروشگاه منتخب، ۱۱ قلم کالای اساسی را خریداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha