عباس حاجی حسینی با تکذیب برخی خبرها و مطالب منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر آزادشدن امکان ساخت و ساز در اراضی کشاورزی بدون نیاز به اخذ مجوز از جهادکشاورزی، اعلام کرد: طبق ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی، هرگونه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوز از کمیسیونهای تبصره ۱ یا ۴ ماده یک قانون مذکور ممنوع است.
وی با تأکید بر این موضوع که قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها مصوب سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی، هیچ تغییری در این خصوص نداشته، متذکر شد: هرگونه تغییر کاربری، ساخت و ساز در اراضی کشاورزی باید با اخذ مجوز از جهادکشاورزی صورت پذیرد و مردم فریب مطالب منتشر شده توسط افراد سودجو در فضای مجازی تحت عنوان فروش زمینهای کشاورزی با مجوز احداث ویلا را نخورند.
این مسئول به کلیه مالکان اراضی کشاورزی هشدار داد: یگان حفاظت از اراضی کشاورزی مدیریت امور اراضی سازمان جهادکشاورزی در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و با هدف تأمین امنیت غذایی جامعه با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی مقابله و متخلفان را به مراجع قضایی معرفی و بناهای احداث شده را قلع و قمع می کند.
حاجیحسینی خاطر نشان کرد: بعد از کم آبی تغییر کاربری اراضی کشاورزی دومین مشکل بزرگ کشور است که پیامد های منفی همچون، گسترش بیابانزایی، فرسایش خاک، وقوع بلایای طبیعی مانند رانش زمین، سیل و تغییر اقلیم، از بین رفتن پوشش گیاهی، کاهش تنوع زیستی و ... و بالطبع آن به مخاطره افتادن امنیت غذایی را به دنبال خواهد داشت.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان در پایان اضافه کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا کنون بیش از ۱۳۶ مورد تغییر کاربری و ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی شناسایی و اقدامات قانونی در خصوص آنها صورت گرفته است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی یزد، ست، مردم استان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تغییر کاربری و ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی با شماره ۱۳۱ (یگان حفاظت از اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور) تماس حاصل کنند.
انتهای پیام
نظرات