• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99103021999
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع):

خیریه‌ها کمتر به بخش مسکن ورود کرده‌اند

خیریه‌ها کمتر به بخش مسکن ورود کرده‌اند

ایسنا/اصفهان قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) گفت: از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه میزان مراجعات مددجویان به این خیریه بیش از ۱۸۰۰ درخواست بود و که از این تعداد، مشکل بیش از ۵۰۰ مددجو حل شد و افرادی نیز اکنون در انتظار کمک هستند و در نظر داریم با کمک رسانه ها میزان کمک بیشتری را برای رفع نیاز مددجویان خود جذب کنیم.

مهدی رقایی در بازدید از خبرگزاری ایسنا، با اشاره به اینکه خیریه امام حسین (ع) یکی از خیریه های خوش نام اصفهان در حوزه مسکن است و سوابق و شناسنامه خوبی دارد، اظهار کرد: این خیریه در سال ۱۳۶۱ توسط مرحوم «حاج محمد امینی» پایه گذاری و به ثبت رسید و بازاریان اصفهان بزرگ‌ترین حامیان این خیریه از آن زمان تاکنون هستند.

وی با بیان اینکه این خیریه عمدتا در حوزه مسکن و در سه بخش کمک هزینه ودیعه مسکن، کمک هزینه تعمیر مسکن و کمک هزینه خرید مسکن فعال است، افزود: البته این خیریه در حوزه ساخت مسکن نیز وارد شده و با ساخت مهندسی و براساس قیمت تمام شده، مسکن را تحویل مددجویان و افراد نیازمند می دهد.

به گزارش ایسنا، قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) درباره نحوه گزینش مددجویان در این خیریه، توضیح داد: هر فردی که امروز بی خانه باشد با مراجعه به این خیریه می تواند درخواست کمک دهد و در این مجموعه بعد از بررسی، مشخص می شود که می توان به شخص نیازمند مسکن کمک کرد یا خیر؟

فعالیت خیریه در بستر مجازی

وی با بیان اینکه تا پیش از این مراجعات افراد به این خیریه حضوری بود، اظهار کرد: خوشبختانه به دلیل شیوع کرونا مراجعات و درخواست ها از این خیریه در بستر مجازی انجام می شود و امروز تنها خیریه در اصفهان هستیم که خدمات خود را در این بستر ارائه می دهیم.

رقایی با بیان اینکه مددجو با مراجعه به سایت خیریه (imamhosein.com) و ثبت نام و تشکیل پرونده، درخواست خود را در یکی از بخش ها برای مسکن می دهد، افزود: این پرونده بعد از بررسی، به محقق داده می شود که بعد از تشخیص و تایید وی، مددجو به کمیته خیرات ارجاع داده می شود که در آن توسط اعضای هیات مدیره خیریه، درخواست نهایی بررسی و بعد از تشخیص، کمک هزینه به شخص پرداخت می شود.

وی درباره گزینش افراد نیازمند، توضیح داد: در گزینش مددجویان و نیازمندان حوزه های مختلف مسکن، اگر شخص مورد تایید بود، با وی تماس گرفته می شود که بعد از بارگذاری مدارک لازم و بررسی محقق، در کمیته خیرات میزان نیاز افراد مشخص می شود و در نهایت در مرحله پرداخت خیران قرار می گیرد.

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) با اشاره به اینکه کمک های این خیریه به روش های مختلف است، گفت: بخشی از کمک ها در قالب چهارشنبه های صبح است که خیرین در ساعتی مشخص در جلسات گلریزان حضور می یابند و برای پرونده ها تامین اعتبار می شود، همچنین در طول سال نیز همایش هایی در این خصوص جهت کمک و ترغیب خیرین برگزار می شود.

سقف کمک برای مسکن ۲۰ میلیون تومان

وی با بیان اینکه سقف کمک ها در این خیریه ۲۰ میلیون تومان است، تاکید کرد: معمولا میزان کمک ها می تواند بالاتر از این عدد باشد که توسط این خیریه تامین می شود، از سوی دیگر برخی کمک ها در قالب کمک هزینه وسایل مورد نیاز مسکن همچون آبگرمکن، بخاری و ... پرداخت می شود که بعضا هزینه های زیر ۲۰ میلیون تومان است و در یکشنبه های آخر هر ماه گلریزان آن انجام می شود.

رقایی با بیان اینکه با توجه به شیوع کرونا، زیرساخت های ارائه خدمات این خیریه در بستر مجازی مهیا شد و سایت این خیریه راه اندازی شد، اضافه کرد: امسال این خیریه پویش های مختلفی از جمله پویش «۶۰ شب روضه خانگی در حسینیه خیریه امام حسین(ع)» را برگزار کرد که کمک های خیران در سه حوزه کمک هزینه ودیعه مسکن، تعمیرات مسکن و کمک هزینه خرید مسکن جمع آوری شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته نزدیک به ۱۰۰۰ نفر مددجو جهت دریافت کمک به خیریه امام حسین(ع) مراجعه کردند، اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه میزان مراجعات مددجویان به این خیریه بیش از ۱۸۰۰ درخواست بود و که از این تعداد، مشکل بیش از ۵۰۰ مددجو حل شد و افرادی نیز اکنون در انتظار کمک هستند و در نظر داریم با کمک رسانه ها میزان کمک بیشتری را برای رفع نیاز مددجویان خود جذب کنیم.

خیریه ها کمتر به بخش مسکن ورود کرده اند

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) با بیان اینکه هزینه ها در حوزه مسکن بسیار بالا است، تاکید کرد: بنابراین اساس کار ما در این خیریه حل مشکل است و باید توجه داشت در خیریه ها، به حوزه مسکن کمتر توجه شده است و بیشتر خود خیرین کمک می کنند، از سوی دیگر برای پایدار کردن درآمد خیریه سعی کرده ایم به حوزه های دیگر از جمله اصناف و ... ورود پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه در سطح خیریه امام حسین (ع) خیریه دیگری در حوزه مسکن این گونه در اصفهان فعال نیست، تاکید کرد: خیریه های مسکن دیگری در اصفهان فعال هستند که البته بسیار کوچک هستند، بنابراین به دنبال تعامل این خیریه ها برای کمک به حل مشکل مسکن مددجویان هستیم.

رقایی با اشاره به فعالیت خیریه های بسیار در اصفهان، تصریح کرد: با این وجود خیریه شاخصی در اصفهان نداریم، اما خیریه امام حسین (ع) به دنبال توسعه فعالیت خود در سایر شهرستان های استان از جمله فریدن است، چراکه عمده مهاجران به اصفهان از این منطقه هستند.

توسعه فعالیت خیریه امام حسین به کل استان و کشور تا پنج سال آینده

وی گفت: مسئولان موسسه خیریه امام حسین (ع) (تخصصی در حوزه مسکن) در برنامه پنج ساله آینده خود توسعه فعالیت‌ در دیگر شهرهای استان با هدف جلوگیری از مهاجرت و کاهش حاشیه‌نشینی در شهر اصفهان، توسعه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و هوشمندسازی فعالیت‌های خیریه برای سهولت در دسترسی مددجویان و همچنین خیران، ساخت مسکن ارزان برای همه اقشار فاقد مسکن و حضور در مجامع بزرگ و نمایشگاهی را در دستور کار دارد.

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) درباره میزان و سقف کمک های این خیریه، گفت: این خیریه سقف کمک های خود را ۲۰ میلیون تومان قرار داده است، اما میزان نهایی این کار خیر را، به خود خیرین واگذار کرده ایم و ممکن است برای برخی پرونده ها کمک بالاتری حتی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان و بیشتر جمع آوری شود.

وی با بیان اینکه این خیریه در حوزه ساخت مسکن نیز وارد شده است، اظهار کرد: در بحث ساخت مسکن برای مددجویان خود در شهر اصفهان وارد شده ایم که سال گذشته اولین پروژه خود را در منطقه زینبیه اصفهان آغاز کردیم و اکنون در حال ساخت مسکن در قهجاورستان و همچنین منطقه بهارستان اصفهان هستیم.

ساخت مسکن به صورت مهندسی در خیریه امام حسین (ع)

وی افزود: ساخت مسکن در این خیریه به صورت مهندسی انجام می شود و با شهرداری مناطق مختلف اصفهان، اداره مسکن و شهرسازی، سازمان عمران بهارستان و ... در ارتباط هستیم.

رقایی با بیان اینکه تاکنون ۲۳۰ واحد مسکونی توسط این خیریه ساخته و تحویل مددجویان داده شده است، گفت: در حال حاضر ۱۴ واحد مسکونی در شهرک امام حسین (ع) و ۲۲ واحد در قهجاورستان در دست ساخت است و قرار است تا پایان امسال ساخت حدود ۳۳ واحد مسکونی را توسط کمک خیرین در منطقه بهارستان اصفهان شروع کنیم.

وی همچنین یادآور شد: قرار است در آینده پروژه ای به صورت انبوه سازی و در قالب ارتفاع، به صورت مشارکتی توسط خیریه امام حسین (ع) انجام شود.

قائم مقام موسسه خیریه امام حسین(ع) با تاکید بر ضرورت معرفی فعالیت این خیریه در حوزه مسکن، گفت: به طور قطع هرچه این خیریه و نوع فعالیت آن معرفی شود، می توان میزان کمک بیشتری در این حوزه برای مددجویان خود جذب کنیم.

به گفته رقایی، مددجویانی که با کمک خیرین این خیریه و با قیمت تمام شده صاحب مسکن می شوند، سند به نام آنها زده خواهد شد و به صورت کامل مالکیت مسکن خود را به دست می آورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha