• شنبه / ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403122416918
  • خبرنگار : 71662

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد

عرضه روزانه ۲۰۰۰ تن مرغ گرم در تهران / ذخایر کافی برای تأمین نیاز بازار داریم

عرضه روزانه ۲۰۰۰ تن مرغ گرم در تهران / ذخایر کافی برای تأمین نیاز بازار داریم

معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر تولید و عرضه مناسب گوشت مرغ و گوشت قرمز در بازار، از ذخایر کافی برای تأمین نیاز کشور خبر داد و اعلام کرد که در صورت نیاز، توزیع مرغ منجمد نیز انجام خواهد شد.

اکبر فتحی، معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، در گفت‌وگو با ایسنا، با توجه به تقارن ماه رمضان و عید نوروز درباره وضعیت توزیع مرغ و گوشت اظهار کرد: شرایط تولید گوشت مرغ مساعد است و تولیدکنندگان با وجود تمامی مشقت‌ها و محدودیت‌ها همچنان در حال تولید هستند. قیمت مرغ زنده و مرغ آماده طبخ به نرخ واقعی خود رسیده و بازار در شرایط خوبی قرار دارد؛ بنابراین به میزان کافی مرغ در بازار موجود است و شاید نیازی به عرضه مرغ منجمد نباشد.

وی با اشاره به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ماه رمضان افزود: برنامه‌ای به استان‌ها ابلاغ شده که در صورت احساس نیاز و درخواست مسئولان استانی، مرغ منجمد توزیع شود. خوشبختانه شرکت پشتیبانی امور دام ذخایر کافی در اختیار دارد و از این محل، عرضه انجام خواهد شد. تاکنون یکی دو استان درخواست توزیع داشته‌اند که عملیاتی شده است.

فتحی درباره وضعیت ذخایر گوشت قرمز نیز گفت: در زمینه گوشت منجمد نیز ذخایر خوبی وجود دارد و فروشگاه‌ها نیز عرضه این محصول را انجام می‌دهند. اما گوشت گرم عمدتاً از تولید داخل تأمین می‌شود و حدود ۹۰ درصد نیاز کشور از طریق تولید داخلی تأمین می‌شود و به همین دلیل، قیمت آن نسبت به گوشت وارداتی بالاتر است. در این راستا، اتحادیه دامپروری اقدام به راه‌اندازی مراکز عرضه مستقیم در تهران و سایر استان‌ها کرده که می‌تواند به تعدیل قیمت و دسترسی مناسب مصرف‌کنندگان کمک کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره دلیل بالا بودن قیمت گوشت داخلی نسبت به برخی کشورها اظهار کرد: کشورهایی که در صنعت دامپروری مستعد هستند، میزان بارندگی بسیار بالاتری دارند،حدود سه تا چهار برابر کشور ایران و این امر موجب می‌شود که علوفه و نهاده‌های دامی در آن کشورها هزینه‌ای نداشته باشد، در حالی که دامداران ایرانی مجبورند نهاده‌های دامی، از جمله ذرت و سویا، را با قیمت بالاتری خریداری کنند. این تفاوت باعث می‌شود که قیمت گوشت داخلی رقابت‌پذیری کمتری در مقایسه با کشورهای دیگر داشته باشد. البته گوشت تولید داخل ایران از نظر کیفیت بسیار بالا است و در بازارهای خارجی نیز مشتریان خاص خود را دارد.

فتحی در پایان درباره میزان توزیع روزانه مرغ در کشور گفت: به هر میزان که نیاز بازار باشد، ذخایر کافی برای تأمین آن وجود دارد. در تهران، روزانه حدود ۲۰۰۰ تن مرغ گرم از طریق کشتارگاه‌ها و شبکه‌های توزیع، شامل میدان بهمن، میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سایر مراکز عرضه، در بازار توزیع می‌شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha